Mai 08, 2023
Gina Pistol și Smiley trăiesc în lux! Cum arată vila de 300.000 de euro. Camera copilului e de vis
Gina Pistol și Smiley sunt, fără nicio urmă de îndoială, unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

După ce vei vedea imaginile vei spune că e superbă, însă pentru a își îndeplini acest vis, Gina și Smiley au muncit foarte mult.

Are 290 de metri pătrați și a costat cel puțin 300.000 de euro

Casa are 290 de metri pătrați și o curte imensă. A fost construită 2011, iar pe atunci a apelat la trei arhitecți şi un inginer constructor pentru realiza proiectul, scrie click.ro

Casa ar costa 300.000 de euro și s-ar fi investit în ea sume mari de bani pentru au transformat în căminul visurilor lor.

Are un living mare, cu bucătărie deschisă, trei dormitoare, trei băi și garaj.

Au vrut să se mute atunci, dar venirea pe lume a fiicei lor le-a amânat planurile. Acum Josephine are, spun ei, cea mai frumoasă cameră din toată casa.

Artistul este entuziasmat de cât de minunat a ieșit totul, dar și de cât de primitor și cald este dormitorul fetiței sale care acum are doi ani.

De ce Gina și Smiley au decis s-o ascundă pe micuța Josephine

Așa arată vila lui Smiley și a Ginei Pistol / foto: arhivă personală

În urmă cu puțin timp, la finalul lunii aprilie, Smiley și Gina Pistol au anunțat că se căsătoresc. Cu acest prilej, cele două vedete au dezvăluit de ce evită să-și expună fetița, pe micuța Josephine, pe rețelele de socializare.

„Noi am decis să fim neutrii în această poveste. Noi ne tratăm copilul ca pe o persoană, și eu cred că, orice persoană are dreptul să aleagă cine vrea să fie, cum vrea să-și trăiască viața” a declarat Gina Pistol.

Smiley: „Ieșim cu ea în lume, nu i-am acoperit fața!”

Atât Smiley, cât și Gina Pistol, își doresc ca fiica lor să fie cea care decide dacă își dorește să fie persoană publică.

„Am înțeles că trăim în era digitală și lumea vrea să-și expună momentele vieții pe Internet. Aș vrea ca alegerea asta să nu o facem, însă, noi pentru ea. Ea trebuie sa aibă posibilitatea de a alege. Dacă eu o fac pe ea persoană publică, poate că îi închid niște porți, niște ferestre în viață. Asta credem noi că e bine, în momentul ăsta, pentru copilul nostru!”, a declarat Smiley.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.83479428291321