Iunie 07, 2023
Gina Pistol și Smiley, lună de miere de lux. Cât plătesc pentru o singură noapte de cazare
Gina Pistol și Smiley, unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc, au o relație superbă de mai bine de 7 ani din care s-a născut rodul iubirii lor, micuța Josephine. Însă, în urmă cu mai bine de o săptămână cei doi au decis să treacă la următorul nivel. Astfel, Gina și Smiley, au avut parte de o nuntă ca-n povești, sâmbătă, 27 mai 2023, alături de cei dragi.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cei doi au decis să sărbătorească marele eveniment din viața lor, nunta, într-o locație fabuloasă.

A fost odată ca niciodată un loc frumos, ca-n povești, plin de lumină, copaci, flori albe și mere verzi, de oameni dragi, mulți și buni și de multă veselie. Aici EU și TU sărbătorim că am devenit NOI. Te iubesc, @smiley_omul! ”, a scris Gina Pistol pe Instagram, înainte de marele eveniment, scrie click.ro

Doamnelor și domnilor, sub privirile dumneavoastră Doamnaaaaaa si Domnul Mariaaaaa, adică NOI DOI! Fericiți și recunoscători pentru al nostru “împreună”, pentru o zi superbă, cu atât de multe detalii brodate cu grijă. Avem și scenă, și ring de dans, și bar, și terasă, si grădină, dar ce n-avem. ”, a scris și Smiley, pe Instagram, la acel moment.

Gina Pistol și Smiley au plecat în luna de miere. Cât costă o noapte cazare  la resortul de lux din sudul Franței

Unde vor petrece cei doi luna de miere

După marele eveniment, Smiley și Gina au plecat în luna de miere, undeva în zona de sud a Franței. Ei aveau de ceva vreme în plan să viziteze Franța, așa că acum au găsit ocazia perfectă să facă acest lucru.

Ținând cont de faptul că Gina nu prea se desprinde de cea mică, este surprinzător că cei doi au ales să plece în luna de miere fără Josephine. Însă, au în plan o altă vacanță alături de ea, dorindu-și acum să petreacă puțin timp doar ei.

Vor petrece în sudul Franței 10 zile. De fapt, acesta a fost cadoul nașilor pentru ei, iar prețul unei singure nopți de cazare la hotelul unde s-au cazat este destul de piperat. 

Gina Pistol și Smiley au plecat în luna de miere. Cât costă o noapte cazare  la resortul de lux din sudul Franței

Cât costă o noapte de cazare la hotelul pe care l-au ales

Gina și Smiley sunt cazați la Le Domaine du Mas de Pierre. Aici, prețul pentru o singură noapte pornește de la 279 de euro și poate ajunge până la 891 de euro. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.60003852844238