Mai 22, 2020
Gigi Hadid are sau nu operații estetice? Modelul a spus adevărul.
Supermodelul Gigi Hadid în vârstă de 25 de ani a vorbit pentru prima dată despre intervențiile chirurgicale pentru menținerea frumuseții, dezvăluind dacă ea a apelat sau nu la ele.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Într-un live pe Instagram pe care Gigi Hadid l-a făcut împreună cu make-up artistul Erin Parsons, modelul a vorbit pentru prima dată despre zvonurile privind posibilele operații estetice pe care le-ar avea la nivelul feței. 

Până în prezent au existat speculații precum că Gigi Hadid ar fi folosit fillere pentru a reduce aspectul ridurilor sau pentru a obține un aspect mult mai plin al obrajilor. „Sunt atât de amuzante lucrurile pe care le vezi în online. Oamenii cred că am sprâncenele mult prea arcuite. Dacă te uiți la pozele cu mine de când eram mică, vei vedea că așa le am de atunci. De asemenea, oamenii cred că am folosit fillere și din acest motiv fața mea este rotundă. Aceste zvonuri s-au intensificat, mai ales când erau săptămânile modei, când eram deja însărcinată în câteva luni. Dintotdeauna am avut obrajii așa, nu cred că pot fi mai rotunzi de atât.”, a mărturisit supermodelul. 

 Ea mai fost întrebată și dacă a observat până acum schimbări în corpul ei de când e însărcinată. „Nu ar trebui să îmi fac griji pentru asta. Sunt mulțumită de procesul natural în care decurg lucrurile”, a spus Gigi.

 

Gigi Hadid a vorbit deschis și a dezvăluit dacă până acum a apelat, în general, la intervenții estetice. „Pentru cei care se întreabă, nu mi-am injectat niciodată nimic în față. Pe mine mă sperie lucrurile astea. Eu mă accept așa cum sunt. Machiajul este un instrument minunat care ne ajută să ne simțim mai bine în anumite ocazii speciale, dar trebuie să ne acceptăm și așa cum ne-a lăsat Dumnezeu”, a declarat vedeta.

Supermodelul Gigi Hadid este însărcinată. Ea și partenerul ei, Zayn Malik, vor deveni pentru prima dată părinți. Ea a confirmat faptul că va deveni mamă într-un interviu video cu Jimmy Fallon, difuzat în cadrul emisiunii The Tonight Show With Jimmy FallonEvident, ne-ar fi plăcut să anunțăm știrea în modul nostru, dar suntem foarte încântați și fericiți și recunoscători pentru toate mesajele de susținere și felicitările pe care le-am primit”, a dezvăluit Gigi Hadid.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.3668012619019