Aprilie 23, 2020
Gigi Hadid a împlinit 25 de ani! Află lucruri neștiute despre super model
Destin zbuciumat, o boală autoimună și o avere colosală din modă.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

La mulți ani, Gigi Hadid! Fotomodelul Victoria’s Secret împlinește astăzi frumoasa vârstă de 25 de ani.

Fiica milionarului din domeniul imobiliar Mohamed Hadid (71 de ani) a preferat să își câștige singură banii de buzunar decât să apeleze la tatăl ei iordaniano-american, cu origini palestiniene. Însă drumul către glorie nu e deloc ușor. Iată câteva lucruri mai puțin cunoscute despre Gigi.

 

 

Numele real al fotomodelului care azi împlinește 25 de ani este Jelena Noura Hadid. ”Gigi” este de fapt o poreclă cu care s-a pricopsit în liceu. Ea a văzut lumina zilei în Los Angeles, California și are o soră Bella Hadid (23 de ani) și un frate Anwar Hadid (20 de ani).

 

 

Surorile Hadid au un anturaj extrem de select: Kylie și Kendall Jenner, surorile Kardashian, Hailey și Justin Bieber, Selena Gomez, Taylor Swift și Kaia Gerber.

 

Gigi Hadid a debutat la vârsta de doi ani

Gigi Hadid a fost descoperită de Paul Marciano și a devenit imaginea unei colecții Guess la vârsta de doar doi anișori. A colaborat cu Marciano până în 2011 și în 2012 a devenit imaginea campaniei internaționale Guess. În 2013, se mută în New York și se rupe de gașca din cartierul de fițe din Los Angeles. Semnează un contract cu IMG Models și debutează la New York Fashion Week, din februarie 2014, la o prezentare a colecției Desigual. La 15 iulie 2014 defilează pe podium alături de Patrick Schwarzenegger pentru colecția lui Tom Ford. În toamnă, devine imaginea parfumului Tom Ford Velvet Orchard și apare pe coperta revistei Galore și în CR Fashion Book.

 

 

Gigi Hadid dezvăluie că suferă de o boală îngrozitoare

În 2014, când se afla încă la început de drum, Gigi Hadid dezvăluie că suferă de tiroidită Hashimoto, o boală autoimună care face ca sistemul imunitar să producă anticorpi ce atacă tiroida. Începe un tratament și află că va trebui să respecte tratamentul întreaga viață pentru că nu se va vindeca niciodată total de această boală. În 2015 pozează pentru calendarul Pirelli, devine ambasadorul brandului australian Seafolly și e numită ambasador internațional pentru Maybeline. Bună prietenă cu Taylor Swift, ea apare în videoclipul ”Bad Blood” al cântăreței alături de sora ei mai mică Bella. În decembrie 2015 defilează pentru prima oară pentru Victoria’s Secret.

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.98217797279358