Octombrie 07, 2021
Gest de apreciere a carierei sale. Ce a primit Daniel Craig după misiunea în James Bond
E pe cai mari! Succesul lui nu a trecut neobservat Actorul britanic Daniel Craig deși nu va mai juca în James Bond, celebra franciză, a primit un premiu important pentru rolul său ca Agent 007, dar și altele care i-au marcat cariera.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Actorul britanic Daniel Craig a primit o stea pe celebrul bulevard Walk of Fame. A fost amplasată pe Hollywood Boulevard la numărul 7007, o adresă care reprezintă o aluzie la celebrul nume de cod al agentului 007 din franciza "James Bond", iar în imediata apropiere se găsește și steaua dedicată unuia dintre predecesorii lui Daniel Craig în acel rol, actorul Roger Moore.

La eveniment au luat parte și cei doi producători ai filmului, Barbara Broccoli şi Michael G. Wilson, precum şi unul dintre colegii starului britanic din distribuţia filmului "No Time To Die", actorul Rami Malek.

Ultima serie din filmul ”James Bond” a obţinut încasări de 22 de milioane de dolari în primele două zile după premierele sale din ţări precum Marea Britanie, Irlanda, Germania şi Danemarca.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.89868688583374