Decembrie 21, 2020
George Clooney, omul anului 2020. "Dau cu mopul, spăl vase şi haine"
2020 se încheie cu încă o veste bună. Actorul George Clooney, în vârstă de 59 de ani, a fost declarat omul anului de către revista GQ. Pentru ce merite? ditamai starul hollywoodian, tată de gemeni simpatici, soţul unei avocate care luptă pentru Drepturile omului, un om bun în esenţă, care face donaţii în stânga şi-n dreapta, se implică în politică, ia apărarea amărâţilor care-şi pierd afacerile în pandemie, şi, fără îndoială, este un bărbat şarmant.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Pe 18 noiembrie, a confirmat donaţia de câte un milion de dolari pe care a făcut-o, în 2013, celor mai apropiaţi 14 prieteni ai lui. Ca un mafiot din filme, a îndesat milioanele în 14 serviete şi le-a dat celor care l-au ajutat atunci când el era un actoraş fără salariu constant şi consistent. Doar că el a dat, nu a luat. La fel cum a procedat şi cu teatrul-restaurant, singurul din UK, care-a falimentat în pandemie. Le-a făcut o donaţie de i-a băgat iar în business. Şi exemplele generozităţii lui nu se opresc aici. Da, a cheltuit el mai bine de 100.000 de dolari pe o casă în copac pentru gemenii lui, Ella şi Alexander de trei anişori, dar a oferit apoi mult mai mulţi copiilor libanezi şi victimelor coronavirusului, scrie okmagazine.ro. 

Şi-a propus să investească în echipa spaniolă Malaga, pentru a o salva de la retrogradare, şi se „sacrifică“ de dragul copiilor lui fără urmă de regret. Fiul lui are astm şi-l protejează de COVID-19, stând cu el în casă de luni întregi. 

„Mă tund singur şi tund şi părul copiilor mei, dau cu mopul şi aspiratorul, spăl rufe şi vase în fiecare zi. Mai nimic glamorous în ea. Dar nici nefericită", a mărturisit Clooney.

După decenii întregi în care s-a jurat că n-o să se însoare şi nici n-o să facă copii, acum e tătic grijuliu şi soţ iubitor. „Îmi ziceam că aveam prieteni buni, carieră, o viaţă împlinită, dar nici nu ştiam cât de goală era viaţa mea până n-am cunoscut-o pe Amal. Totul s-a schimbat de-atunci.“ Pe Amal a întâlnit-o chiar în perioada în care le-a mulţumit financiar celor 14 prieteni. Un an mai târziu, chiar în ziua în care le-a plătit amicilor ceea ce considera el că le datorează, pe 27 septembrie, s-a însurat. Şi de-atunci, vorba lui, totul e diferit. 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.89047503471375