Decembrie 03, 2020
Frumusețe atemporală. Monica Bellucci și-a uimit fanii
Superba italiancă Monica Bellucci, în vârstă de 56 de ani, continuă să cocheteze cu moda și cinematografia lucreze activ în industria cinematografică și a modei. Recent, actrița a strălucit la noua ei ședință foto, în care a apărut îmbrăcată în rochii Dolce & Gabbana. Fanii au fost uluiți de frumusețea atemporală a Monicăi.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Frumoasa actriță s-a pozat într-o rochie cu imprimeu floral, vaporoasă, de un albastru pastelat. Machiajul ochilor și părul coafat îngrijit au adus un plus de armonie lookului său. Nici măcar nu a fost nevoie de accesorizare. Eleganța și senzualitatea vedetei italiene a fost și așa pusă bine în valoare.

După această apariție, comentariile au curs gârlă. „Frumusețe”, „Arăți uimitor ca întotdeauna”, „Nu pot să-mi iau ochii de la tine”, „Pur și simplu frumusețe divină”, „Încântătoare”, „Cea mai bună actriță de pe planetă”, sunt doar câteva dintre comentariile admiratorilor Monicăi Bellucci.

Actrița, considerată o icoană a frumuseții, nu a apelat niciodată la bisturiu, nu s-a înfometat ținând diete stricte și nici nu a dormit în sala de sport. În interviurile acordate anterior, ea a declarat că duce un mod sănătos de viață și că are o alimentație echilibrată. Este adepta îmbătrânirii naturale, își poartă vârsta cu demnitate și sfătuiește femeile să se accepte și să se iubească pentru ceea ce sunt.

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.53181838989258