Mai 14, 2019
Fotografie de familie cu Julia Roberts și cei trei copii ai săi
Atunci când vine vorba de viața ei privată a Juliei Roberts, ea este foarte rezervată, iar o fotografie în care să apară împreună cu soțul și cei trei copii ai lor este cu adevărat un eveniment.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Julia Roberts se numără printre puținele celebrități de la Hollywood care preferă să își păstreze viața de familie cât mai departe de ochii lumii. Deși gemenii săi deja au ajuns la vârsta adolescenței, cei mai mulți fani ai actriței nu au văzut niciodată o fotografie cu aceștia.

Soțul actriței, Danny Moder, a fost cel care a postat pe Instagram, cu ocazia Mother’s Day, o imagine în care apare alături de Julia Roberts și cei trei copii ai lor.
 

Deși nu este clar când a fost făcută acea imagine, nu putem decât să admirăm ce mult seamănă cei trei copii ai cuplului cu celebra actrița. Textul care însoțește imaginea spune simplu: „Acea frumoasă mamă din mijloc. Te iubim atât de mult.”

Julia Roberts și Danny Moder sunt căsătoriți de aproape 17 ani și au trei copii: un fiu, Henry, în vârstă de 11 ani, și gemenii Hazel și Finn, în vârstă de 14 ani.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.58651423454285