Februarie 22, 2018
(POZE) Alessandra Ambrosio a postat poze picante din vacanța exotică
Fostul îngeraș de la Victoria's Secret, Alessandra Ambrosio se odihnește împreună cu familia sa în Mexic. Ea a postat poze pline de sexualitate pe pagina sa de Instagram.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Alessandra Ambrosio, după ce a renunțat să mai fie îngeraș la Victoria's Secret, chiar dacă timp de 17 ani ea a lucrat ca model la această companie, a plecat într-o vacanță exotică cu copilașii săi. Manechinul nu uită și despre fanii săi de pe Instagram, astfel încât, nu ratează ocazia să-și posteze poze sexy pe pagina sa de Instagram. Ea arată superb, și nu îi este frică să-și etaleze corpul minunat.

 

 

 

 

 

Amintim că, Alessandra Ambrosio s-a născut în Brazilia, deși are origini italiene și poloneze, poate anume din această cauză fostul îngeraș este atât de deosebită. Supermodelul are 36 de ani, și a început cariera sa în modelling la vârsta de 12 ani. Ea are înălțimea 176, și o talie de viespe, 58 cm. Ea este căsătorită din anul 2005 cu Jamie Mazur, cu care are doi copii, Anja Louise și Noah Phoenix. La finele anului, Alessandra Ambrosio a spus că renunță la Victoria's Secret. 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.94564151763916