Septembrie 05, 2017
Fiul lui Mick Jagger a devenit fața parfumului unui brand mondial !
Brandul italian Armani și-a prezentat duetul celor două arome de parfum Empirio Armani YOU: Because it’s YOU și Stronger with YOU.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Protagoniștii campaniei de publicitate a noii arome sunt fiul interpretului și solistului trupei The Rolling Stones, Mick Jagger împreună cu actrița și modelul Matilda Anna Ingrid Lutz. 
Regizorul producției video este Fabien Constant. Acesta a încercat să redea caracterul parfumului printr-o serie de filmulețe romantice în care au participat James și Matilda în roluri principale. 
Tinerii se află în pielea unui tip pe nume Pool și a unei domnișoare Laura, doi îndrăgostiți care locuiesc într-un oraș mare  și își traiesc iubirea.

Parfumul pentru dame are o aromă cu nuanțe de zmeură, vanilie, și muscus care, defnește o aură sexy în jurul celei care îl posedă.  Pe când parfumul bărbătesc este mai mult cu aromă fresh. Acesta are un amestec  combinat de cardamom, piper roz, șofran, vanilie și frunze  de violete.

Amintim că în 1966, Giorgio Armani sa întâlnit cu dragostea vieții sale, Sergio Galeotti, iar în calitate de parteneri cei doi au lansat împreună imperiul de afaceri Giorgio Armani. Deși Galeotti a murit în anul 1985, povestea lor de dragoste trăiește și în prezent, ea este baza noului Emporio Armani Eau de Parfums Because it’s YOU și Stronger with YOU.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 2.5461649894714