Septembrie 12, 2018
Fiul lui Jude Law a împlinit 16 ani. Vezi cum a fost la aniversare
Zilele trecute, cel mai mic fiu al actorului Jude Law, a împlinit vârsta de 16 ani. Cu acest prilej, actorul s-a întâlnit cu fosta lui soție, cu care s-a despărțit scandalos. Cei doi l-au sărbătorit în sânul familiei pe mezinul familiei.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cel mai mic fiu al actorului Jude Law a împlinit vârsta de 16 ani. Din acest motiv, actorul a fost nevoit să se vadă cu fosta lui soție, cu care în anul 2003 s-au despărțit scandalos. De fapt, cei doi continuă să aibă relații de prietenie, iar acest lucru îl fac pentru cei trei copii pe care-i au împreună.

 

 

Aniversarea mezinului a fost sărbătorită la ei acasă. Imagini inedite de la serbare au apărut în spațiul online. În aceste poze îl vedem pe Jude Law foarte afectuos, îmbrățișându-și fiul mai mic, și dăruindu-i toată dragostea lui. Se vede că există o legătură strânsă între cei doi. 

 

 

Amintim că Jude Law și soția lui Sadie Frost, au divorțat în anul 2003, după cinci ani de căsnicie și trei copii împreună. Cei doi au divorțat din cauza că Sadie ar fi prea geloasă și posesivă, ceea ce l-a făcut pe actor să renunțe la căsnicie. Totuși, Jude și Sadie au rămas prieteni. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.73979353904724