Martie 16, 2020
Fiul Andrei a împlinit nouă anișori. Vezi cum l-a felicitat interpreta

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Interpreta de peste Prut, Andra, acum nouă ani în urmă devenise pentru prima oară mămica unui băiețel frumușel și mititel, căruia i s-a pus numele David. Băiatul este deja mare.

În cea de-a 16-a zi de primăvară, acesta își sărbătorește cea de-a 9-a aniversare. Și, deși plănuise că va sărbători această zi de naștere alături de prietenii lui, acum este doar cu membrii familiei sale. 

În România, bilanțul persoanelor infectate cu noul tip de virus este trecut de 150, de aceea, statul acasă, lângă cei dragi, ajuta ca virusul să nu să se răspândească cu viteza luminii.

Marius își sărbătorește aniversarea lângă mama, tatăl său și sora mai mică. Nu a lipsit nici tortul aniversar în această zi importantă. Andra a făcut o postare pe contul de Instagram, în care a scris:

 

E băiatul meu, îmi seamănă mult și îmi amintește zilnic cum e să fii copil, să crezi că totul e posibil, să visezi, să îndrăznești. Datorită lui mă bucur mai mult de fiecare clipa. Azi îl sărbătorim simplu, cu un tort. Dar nu ne plângem. Suntem cei mai fericiți! Nici el nu vrea niciun cadou. Doar să fim toți sănătoși!

 

 

 

De când s-a născut David, viața noastră nu a mai fost la fel. Ne-a arătat că putem iubi mult mai mult decât credeam ca este posibil. Este un fiu si un frate exceptional, un baiat asa cum am visat întotdeauna sa am. La mulți ani, David! Sa fii fericit! - a mai scris Andra pe contul său de Instagram. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 6.0691826343536