Septembrie 09, 2022
Filme și seriale noi de văzut în luna septembrie 2022 pe Netflix
În luna septembrie ai ce să urmărești pe Netflix, așa că venim în ajutorul tău cu o listă de filme și seriale noi pe care nu trebuie să le ratezi.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Iată ce filme și seriale nu trebuie să ratezi luna aceasta pe Netflix.

Do Revenge

Drea se află la apogeul popularității ei din perioada liceului, fiind eleva alfa a campusului, totul până când întreaga ei viață este distrusă de faptul că, cel mai probabil, Max, iubitul ei și „regele” liceului, face publică o înregistrare cu scene de sex care o înfățișează. Abia transferată și plină de stângăcie, Eleanor se înfurie când află că urmează să fie colegă cu Carissa, care a terorizat-o în trecut și care a lansat un zvon oribil despre ea într-o tabără de vară, pe când aveau amândouă doar 13 ani. După o întâlnire clandestină pe terenul de tenis, Drea și Eleanor formează o prietenie secretă și neașteptată pentru a se răzbuna pe cei care le-au terorizat. Cu acțiunea plasată în al doilea an de liceu și regizat de Jennifer Kaytin Robinson, Do Revenge este o comedie neagră în stilul lui Hitchcock, având cele mai înfricoșătoare protagoniste posibile: niște adolescente. Din distribuție fac parte Maya Hawke, Camila Mendes, Austin Abrams, Ava Capri, Rish Shah, Talia Ryder, Jonathan Daviss, Maia Reficco.

DO REVENGE

Premiera: 16 septembrie

BLONDE

Bazat pe un bestseller semnat de Joyce Carol Oates, Blonde prezintă într-o manieră nouă și îndrăzneață viața lui Marilyn Monroe, una dintre cele mai mari legende de la Hollywood. De la copilăria volatilă a micuței Norma Jeane, la drumul spre celebritate și complicata ei viață amoroasă, Blonde transformă granița dintre realitate și ficțiune într-o zonă difuză și explorează prăpastia din ce în ce mai adâncă dintre persoana publică și cea privată. Regia și scenariul îi aparțin lui Andrew Dominik. Ana de Armas se află în centrul distribuției care îi include pe Bobby Cannavale, Adrien Brody, Julianne Nicholson, Xavier Samuel și Evan Williams.

Blonde

Premiera: 28 septembrie

The Empress

Când tânăra rebelă Elisabeta (SISI) îl întâlnește pe Franz, împăratul Austriei, povestea de dragoste intensă dintre cei doi zguduie din temelii polii de putere de la curtea vieneză. După nuntă, tânăra împărăteasă trebuie să se impună nu doar în fața soacrei, suverana însetată de putere, Sophie, ci și în fața fratelui lui Franz, Maxi, care visează și el la tron (și la Sisi). Pe măsură ce trupele inamice se adună la granițele Imperiului Habsburgic, locuitorii Vienei se revoltă împotriva împăratului. Elisabeta trebuie să afle în cine poate avea încredere și cât de mare este prețul pe care trebuie să-l plătească pentru a fi o împărăteasă în adevăratul sens al cuvântului și o rază de speranță pentru oameni. Un serial de neratat!

The Empress

Premiera: 29 septembrie

Love in the Villa

Călătoria de vis a lui Julie la Verona ia o întorsătură neașteptată când descoperă că vila pe care a închiriat-o e ocupată deja de un străin iritant de atrăgător. Rolurile principale sunt interpretate de Kat Graham, pe care o știi din serialul The Vampire Diaries, și Tom Hopper, devenit celebru după rolul din serialele The Umbrella Academy și Black Sails.

Love in the Villa

Premiera: 1 septembrie

Devil in Ohio

Hotărâtă să protejeze o tânără care a scăpat dintr-un cult misterios, o psihiatră îi oferă adăpost fetei, punându-și viața și familia în pericol. Rolul principal din acest serial este interpretat de Emily Deschanel, celebră pentru interpretarea din producția TV de mare succes Bones.

Devil in Ohio

Premiera: 2 septembrie

Lou

O pensionară morocănoasă care trăiește o viață liniștită alături de câinele ei înfruntă natura și propriul trecut când fetița unei vecine e răpită în timpul unei furtuni. Din distribuție fac parte Allison Janney, Jurnee Smollett și Logan Marshall-Green.

Lou

Premiera: 23 septembrie

Fenced In

După o cădere nervoasă, Walter dă viața de oraș pe cea de la țară. Dar speranțele sale de a duce o viață tihnită se năruie când îi cunoaște pe gălăgioșii săi noi vecini. Un film savuros de comedie care îți va alunga monotonia zilelor de toamnă.

Premiera: 1 septembrie

Fakes

Adolescentele Zoe și Becca, bune prietene, creează un imperiu al buletinelor false, dar de îndată ce afacerea înflorește, viețile lor de infractoare devin copleșitoare.

Fakes

Premiera: 2 septembrie

The Anthrax Attacks

După tragedia din 11 septembrie, niște scrisori cu spori letali de antrax stârnesc panică și produc dezastre în SUA. Un documentar de neratat despre ancheta ulterioară a FBI-ului.

Premiera: 8 septembrie

Cobra Kai – Sezonul 5

Fanii așteaptă cu multă nerăbdare difuzarea sezonului 5 al acestui serial de succes. Terry instaurează un nou regim la Cobra Kai, iar Daniel, Johnny și un vechi aliat își unesc forțele într-o luptă care depășește cu mult limitele sălii de antrenament.

Cobra Kai - Sezonul 5

Premiera: 9 septembrie

End of the Road

Recent rămasă văduvă, Brenda luptă să-și protejeze familia în timpul unei excursii terifiante, în care o crimă și o geantă cu bani pierdută îi expune unui pericol mortal. Din distribuție fac parte Queen Latifah, Ludacris și Beau Bridges.

End of the Road

Premiera: 9 septembrie

Fortune Seller: A TV Scam

Acest serial documentar reconstituie povestea starului TV Wanna Marchi, de la originile ei modeste la ascensiunea către celebritate și decădere.

Premiera: 21 septembrie

Fortune Seller: A TV Scam

The Real Bling Ring: Hollywood Heist

Un grup de adolescenți din LA arestați în 2009 pentru furturi din casele celebrităților a inspirat o nebunie mediatică și un film. Acum, doi dintre ei își spun poveștile.

Premiera: 21 septembrie

Thai Cave Rescue

O lume întreagă se mobilizează pentru a salva o echipă de fotbal thailandeză și pe antrenorul acesteia, rămași captivi în peștera Tham Luang. Un serial bazat pe evenimente reale.

Thai Cave Rescue

Premiera: 22 septembrie

A Jazzman’s Blues

Povestea despre iubiri interzise și drame de familie semnată de Tyler Perry dezvăluie 40 de ani de secrete și minciuni pe acorduri de juke joint blues din sud-estul SUA. Din distribuție fac parte Ryan Eggold și Lauren Buglioli.

Premiera: 23 septembrie

Dynasty – Sezonul 5

Jocurile de putere duse la un nou nivel, rivalitățile între frați și sabotajul permanent sunt un semn că familiile Colby și Carrington nu vor avea liniște sezonul acesta.

Dynasty – Sezonul 5

Premiera: 24 septembrie

Sursa - elle.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 2.1146230697632