Iulie 21, 2020
Fiica Xeniei Deli a împlinit 2 ani. Anastasia a avut parte de o petrecere ca-n povești
A fost sărbătoare mare în casa Xeniei Deli! Moldoveanca și soțul ei, milionarul egiptean Ossama Fathi Rabah al-Sharif, stabiliți la Cairo în perioada pandemiei, și-au aniversat fiica. Anastasia a împlinit doi anișori.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cuplul a organizat o petrecere mega grandioasă în curtea vilei lor luxoase și piscină alături, cu un decor impresionant din baloane în nuanțe de roz, alb-albastru.Pentru mica prințesă au ales tematica ”unicorn”, cu această ocazie invitând la petrecere mai mulți animatoari care să-i distreze pe micii invitați.

                                           

Iar tortul micuței prințese a fost și el pe măsură. Părinții au comandat o prăjitură imensă, decorată și ea în tematica petrecerii. Tortul Anastasiei a avut, evident, culoarea alb-roz și a fost ornamentat cu unicorni.

Oaspeții, printre care mai mulți prieteni ai familie modelului din Moldova, cu copii mici, s-au distrat pe cinste, savurând tortul spectaculos creat special pentru acest eveniment.

                                                                                     

 

Moldoveanca Xenia Deli a îmbrăcat două rochii la petrcere, una roz cu sclipici, iar alta albastră și sexy, potrivită pentru petrecerea la piscină, iar Anastasia a purtat o rochiță mov din voal pe care a asortat-o cu o pereche de papuci pentru balerine și o coroniță pe cap.

                                                  

                                                                                   

Emoționată și fericită până la lacrimi, Xenia Deli a publicat mai multe imagini pe pagina sa de Instagram. Cu toate acestea, vedeta s/a retras din lumina reflectoarelor odată cu venirea pe lume a fiicei sale. Xenia s-a dedicat în totalitate vieții de familie și are apariții extrem de rare în pictoriale. La fel, ea posteayă foarte rar pepagina ei de Instagram, unde are peste 800 de mii de urmăritori.

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.93238091468811