Decembrie 08, 2020
Fiica lui Steve Jobs și-a făcut debutul în modeling
Eve, fiica mai mică a lui Steve Jobs, fondatorul Apple, și-a făcut debutul ca model în campania de iarnă a brand-ului de machiaj Glossier.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Imaginile cu Eve Jobs au fost realizate chiar de ea și o prezintă stând dezbrăcată în cadă. Într-una dintre fotografii Eve își aplică gloss pe buze, având și patch-uri pe zona ochilor, iar în cealaltă fotografie a pozat cu un pahar de vin, uitându-se senzual la aparatul de fotografiat, scrie elle.ro. 

Atunci când nu pozează pentru campanii sau pentru a-și încânta fanii cu imagini inedite, tânăra poate fi văzută destul de des la competiții de călărie. Pe multe dintre concursuri le-a și câștigat. Eve Jobs se bucură de mare succes în acest domeniu, fiind considerată una dintre cele mai bune din lume. În 2019, conform publicației Horse Sport, Eve Jobs ocupa locul 5 din 1000 cei mai tineri participanți la competiții de călărie, sub 25 de ani. 

Mai mult, Eve Jobs se va putea lăuda în curând și cu diploma de la Universitatea Stanford, unde învață în acest moment, fiind chiar universitatea unde s-au cunoscut părinții ei.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.166752576828