Noiembrie 25, 2016
Femeile periculoase din familia Kardashian
Aceste femei frumoase doar la prima vedere par niște îngerași. O știre despre faptul că Kanye West a devenit pacientul unui spital de psihiatrie, a ajuns virală în toată lumea. După cum s-a dovedit, renumitul cântăreț nu este unica victimă a femeilor Kardashian.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Kanye West
Kanye West și-a ieșit din minți la propriu. În una dintre zilele trecute de pe scena unui concert acesta a adus învinuiri ciudate către Beyonce și Jay – Z, apoi a anulat 23 de concerte. Acum Kanye datorează organizatorilor 30 de milioane de dolari și această sumă continuă să crească.
Totul decurgea bine, până a întâlnit-o pe Kim. Până la ea acesta nu obișnuia să anuleze concerte. Deși era învinuit că ar fi prea narcisist, toți îi apreciau abilitățile muzicale.

Lamar Odom
Fostul soț a lui Chloe Kardashian a fost găsit fără cunoștință anul trecut într-un bordel. Lamar a luat 10 pastile pentru a ridica potența și le-a băut cu whiskey. După, acesta a intrat în comă. Medicii i-au depistat insuficiență cardiacă și probleme cu rinichii și plămânii.
Până a o întâlni pe Chloe acesta era un bascketbolist care ducea un regim sănătos de viață și își bucura fanii cu victoriile sale.

Scott Disik
Partenerul lui Kourtney Kardashian îndată după ce a întâlnit-o pe aceasta, a devenit dependent de alcool, de petreceri și cocaină. Kourtney chiar l-a și alungat pe tatăl copiilor ei, dar, din fericire, el de sinestătător a hotărât să facă un curs de reabilitare pentru a scăpa de aceste vicii.

Bruce Jenner
Fostul soț a lui Kris Jenner — mama fetelor Kardashian, a devenit femeie! Se spune că puțin cunoscutul bărbat a obosit să se afle în umbra soției lui și în acest fel a hotărât să iasă în evidență. Despre Bruce a început să vorbească toată lumea, iar show-urile acestuia depășeau orice rating.

Până a o întâlni pe Kris, acesta era un simplu atlet.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.73147201538086