Noiembrie 01, 2020
Femeile din viața Sean Connery, primul Agent 007
Sean Connery a murit sâmbătă, 31 octombrie, la vârsta de 90 de ani. Cel mai mare James Bond şi primul pe care l-a văzut această franciză nemuritoare a avut o viață amoroasă zbuciumată, marcată de acuzații de violență domestică și de infidelitate, scrie click.ro.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

MARELE ACTOR, ACUZAT DE VIOLENȚĂ DOMESTICĂ

S-a însurat prima oară în 1962, cu actriţa austra­liană Diane Cliento. Mariajul lor, care a durat până în 1973, a sfârşit într-un divorţ urât, pigmentat cu mărturisiri incredibile din partea fostei doamne Connery, mama sin­gurului fiu al starului, actorul Jason Connery (57).

Cel care susţinea că nu e mare lucru dacă loveşti, din când în când, o femeie se pare că a abuzat-o fizic şi mental pe prima lui soţie, conform spuselor acesteia. Acuzaţii pe care scoţianul le-a negat, evident.

Pentru a înţelege puţin fondul problemei, trebuie să ne amintim de o frază controversa­tă dintr-un interviu pe care Connery l-a acor­dat revistei Playboy în 1965, frază despre care starul a susţinut că a fost scoasă din context. „Nu cred că este ceva extrem de greşit în a lovi o femeie, deşi nu recomand să o faci în acelaşi mod în care ai lovi un bărbat. Sunt fe­mei care întind rău coarda. Caută confrunta­rea. Vor să fie plesnite.“

AL DOILEA MARIAJ, MARCAT DE INFEDILITĂȚI 

Mult mai liniştit a fost al doilea mariaj al scoţianului, cel care număra 40 de ani de ar­monie, cel puţin la nivel declarativ. În 1970, când prima lui căsnicie se afla deja pe bu­tuci, Connery o întâlnea, la un turneu de golf, pe pictoriţa francezo-marocană Micheline Roquebrune, acum în vârstă de 91 de ani.

Mi­niona artistă trecuse, la rândul ei, prin două mariaje şi era mamă a trei copii atunci când l-a întâlnit pe Sean, dar locuia încă în Maroc, lucru care a făcut aproape imposibilă relaţia lor, din cauza distanţei.

Cumva, cei doi au trecut peste acest impediment şi, în 1975, au ajuns la altar, hotărâţi ca de data aceasta să fie pentru totdeauna. Şi-aşa a şi fost, în ciuda unor hopuri peste care puţine neveste ar trece, cum ar fi aventura actorului, din 1989, cu cântăreaţa britanică Linsey de Paul. Connery şi sexoasa artistă s-au întâlnit la o petrecere la care a fost prezentă şi soţia ac­torului, Micheline, dar asta nu l-a împiedicat pe Sean să-i ceară numărul de telefon.

Sean Connery a murit sâmbătă, la vârsta de 90 de ani. Soția acestuia a declarat pentru Daily Mail că în ultimele luni starul scoțian suferea de demență. Din această cauză suferea cumplit, iar în ultima vreme nu ai vorbea. Și-a dorit să moară în somn și asta s-a și întâmplat. Poza de mai sus este ultima din viața actorului, avându-l alături pe fiul său. Membrii familiei lui au anunțat că ceremonia de comemorare o vor organiza după ce va trece pandemia de coronavirus. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.70548820495605