Decembrie 13, 2019
FEMEIA ANULUI 2019: Află cine a obținut titlul FEMEIA ÎN MEDICINĂ

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Pe 11 decembrie, la restaurantul MiaDora, Prima Revistă pentru Femei din Moldova AQUARELLE le-a oferit premii speciale celor mai de succes femei din Moldova.

Există deja o tradiție bine definită, ca în fiecare an, înaintea sărbătorilor de iarnă, echipa AQUARELLE să organizeze proiectul FEMEIA ANULUI.

În acest an, marele eveniment s-a desfășurat în unul din cele mai fastuoase restaurante din Capitală - MiaDora.

 

 

Titlul Femeia în Medicină le-au obținut două femei de succes, doi medici cu renume de la noi din țară, Victoria Voloceai și Elena Deseatnicova. 

7028 de voturi pe site-ul aquarelle.md a acumulat Medicul Reumatolog cu o experiență de mai mult de 20 ani în acest domeniu, Doctor în Științe Medicale, Conferențiar universitar – Elena Deseatnicova.

Încă un premiu în categoria Femeia în Medicină i s-a oferit participantei care a acumulat 7027 de voturi, Victoria Voloceai. Victoria activează în calitate de medic ginecolog, obstetrician-ginecolog, doctor în medicină, asistent universitar - Victoria Voloceai.

 

 

 

 

Partenerii proiectului: Prime Capital Digital Office, Global Store, Lion's Jewellery, Ocean Fish Moldova, AMC American Medical Center, EFES VITANTA MOLDOVA BREWERY.

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.2644321918488