Octombrie 26, 2021
Fără protocol stilistic. Kate Middleton și Prințul William, surprinși în ținute casual
La evenimente sunt la patru ace - stilați, asortați, dar cum sunt în viața reală? Mulți s-au întrebat, probabil, cum arată Kate Middleton și Prințul William într-o zi obișnuită, când nu au de îndeplinit misiuni regale. Paparazzi i-au surprins și așa reușim să ne creăm o părere.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Ducii de Cambridge au fost surprinși pe Aeroportul Heathrow, împreună cu copiii și bona, pregătiți parcă să meargă într-o vacanță. Pe Kate o vedem purtând o rochie midi albastră, asortată cu o pereche de ghete albe. Părul e pieptănat lejer și lăsat pe spate. Rochiță poartă și Prințesa Charlotte, în timp ce frații ei, George și Louis, sunt în aceeași estetică precum tatăl lor, Prințul William - cămașă, pulover și pantaloni. 

Pozele surprinse de paparazzi ne permit să vedem și cât de mari au crescut copii Ducilor de Cambridge. Nu se știe însă ce destinație au ales pentru escapadă. De remarcat este că vacanța lor vine tocmai în perioada când Regina Elizabeta a II-a s-ar confrunta cu probleme de sănătate. Săptămâna trecută, reprezentanții Casei Regale au transmis că suverana a fost internată pentru o zi în spital ca să facă niște investigații medicale. 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.65055131912231