Septembrie 29, 2017
Fanteziile despre Sex: Așteptările și realitatea
Experimentele în sex ajută la diversificarea vieții personale, adaugă foc relațiilor și oferă emoții de neuitat. În orice caz, la așa efect ne așteptăm, fiind de acord să încercăm ceva nou. Însă deseori așteptările coincind cu realitatea.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Jocurile de rol

Așteptarea

Ați hotărît să îi faceți surpriză iubitului și aflând care personaj îi este pe plac vă duceți după costum la sex-shop. Alegând un costum foarte deschis, la minim mătase, adăugând pantofi pe toc foarte înalt, vă întoarceți acasă, imaginându-vă cum va derula seara amoroasă. Veți reprezenta: asistentă medicală, deridecătoare, femeie-pisică. Ca efect: bărbatul - în mare suspans și sexul de neuitat.

Realitatea

Cu mare speranță ați hotărât să deveniți o asistentă medicală cu un halat foarte scurt. Prima neplăcere a fost la sex-shop, s-a dovedit a fi costumul mai scump decât o rochie, la care s-ar folosi la sigur mai multă stofă. Foarte amărâtă, achitați cumpărătura, în speranța că acest lucru se va remunera mai apoi. Iată a venit timpul. Îl întrebați dacă se simte rău, dacă îl doare ceva, apoi începeți să îi faceți un masaj de relaxare, la care după auziți forăială.

Sex în trei

Așteptarea

Femeia care își dorește sex în trei, se visează alături de doi bărbați sexy, care toată noaptea o mângâie și o drăgălește. Convigând partenerul său că anume așa va diversifica viața personală, voi alegeți „jucătorul trei”, care este gata să experimenteze. O cină, cu șampanie, flirt și încet începe să vă dezbrace, pe rând sărutând gingaș părțile corpului. Vi se pare că plăcerea va dura la infinit, pentru că atunci când se odihnește, celălalt își face treaba. Cerința voastră – să vă relaxați și să primiți plăcere.

Realitatea

Propunând partenerului sex în trei, puteți să ajungeți la neînțelegere. Pentru majoritatea bărbaților, sexul în trei înseamnă BFF, dar nu BBF, așa că foarte vă va merge, dacă partenerul va fi de acord să vadă alături un bărbat gol, decât o fată frumoasă. De multe ori perechile se despart după acest tip de experiment, pentru că moral nu era gata și a sesizat aceasta ca pe o înșelare. Sau perechea se desparte, pentru că noul partener s-a dovedit a fi cu mult mai bun, decât cel precedent.

Continuarea o găsiți în revista AQUARELLE (septembrie 2017)



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.4066801071167