Noiembrie 24, 2022
Familia Rapunzel. O ucraineancă și fiicele ei gemene impresionează cu parul lor de poveste
Ucraineanca Alena Kravchenko face senzație pe rețelele de socializare cu părul ei incredibil de lung. Fiicele ei gemene, în vârstă de 10 ani, îi calcă acum pe urme, cu o podoabă capilară de invidiat.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În vârstă de 37 de ani, Alena nu s-a mai tuns de la 5 ani, are un păr lung de aproape 2 metri, iar acum participă la toate concursurile de frumusețe a parului organizate în Ucraina. Pe care le și câștigă :)  Gemenele ei o admiră și își doresc să îi calce pe urme: una are un păr lung de 0.9 m, iar cealaltă de 1,3 m.

 

Real-life Rapunzel from Ukraine has two metre-long hair | Daily Mail Online

„Mama mi-a spus că o femeie ar trebui să aibă părul lung. Aceste gânduri sunt adânc înrădăcinate în mintea mea și mi-am crescut părul cu mare dragoste în toți acești ani. Particularitatea părului meu nu este doar cât de lung este, este și culoarea naturală, natura mi-a acordat o culoare aurie, care mă face foarte fericită. La soare strălucește frumos”, a spus Alena.

The Woman Who Refused To Cut Her Hair Since She Was 5 Is Now 34 Y.O. And  Looks Like A Real-Life Rapunzel | Bored Panda

„Nu m-am mai tuns de la vârsta de cinci ani. Mama mă tundea scurt pentru că părul meu se ondula foarte mult și nu mă putea pieptăna”, a mai spus ucraineanca.

Real-life Rapunzel with 1.8m hair gets constant marriage proposals - and  guys even ask to SNIFF her locks | The Sun 

Sursa 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.78041315078735