Decembrie 08, 2022
Familia lui Bruce Willis se roagă pentru un miracol de Sărbători
Familia lui Bruce Willis speră într-un miracol la câteva luni după ce a recunoscut că celebrul actor se confruntă cu probleme grave de sănătate. Chiar și fosta lui soție, Demi Moore, încearcă să îi fie aproape în aceste momente.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

„Demi a fost mereu în contact cu Bruce și Emma”, a declarat recent un apropiat al cuplului , făcând referire la actuala soție a lui Willis, modelul Emma Heming.

Având în vedere relația lor strânsă, actrița din Ghost profită de orice ocazie pentru a petrece timp cu Bruce”, asta în timp ce starul se luptă cu afazia, o boală care i-a afectat abilitățile de vorbire.

bruce - ema

„Dacă nu este lângă el, îl sună doar ca să-i audă vocea. Ei știu că nu va fi acolo pentru totdeauna, așa că prețuiesc fiecare moment”.

bruce - ema

Ba mai mult, perioada Sărbătorilor nu a făcut decât să apropie și mai mult clanul. „Această perioadă a fost întotdeauna specială pentru ei, așa că  tradițiile de familie pe care le iubesc continuă, cum ar fi petrecerile în pijama și nopțile de joc”, spune o sursă, menționând că fiicele lui Willis, Rumer, Scout și Tallulah , pe care le are cu Moore, și Mabel Ray și Evelyn Penn, pe care le-a făcut cu Heming, „nu își pot imagina Crăciunul fără Bruce”.

bruce - ema

„A fost dureros să vadă cum starea i se deteriorează. Fetelor mai mari le este dor de bătrânul Bruce, care obișnuia să le tachineze în privința iubirilor lor și să le ofere sfaturi nesolicitate”.

bruce - ema 

Sursa - okmagazine.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.94456744194031