Aprilie 27, 2017
Cum alegem un fond de ten potrivit?
Cât de des, cumpărând un fond de ten, atragem atenție la inscripția de pe tub: BB, CC, DD, EE, și PP? Ce înseamnă aceste etichete și cum să aflăm care produs, din cele propuse pe piața beaty, este ideal pentru tipul nostru de piele.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cremele BB

Abreviatura pe care o cunoaștem ca și BB- cream poate fi tradusă ca „Beauty balm” sau „Blemish balm” („beauty-balzam” sau „balzam-mască”). Acestea se potrivesc oricărui tip de piele și perfect uniformizează și hidratează tenul. De asemenea BB-crema protejează tenul feței de razele soarelui și se descurcă foarte bine cu pigmentarea.

Cremele CC

Crema CC sau „control color” (controlul culorii) sunt corectorii cu efect nuanțat și au fost creați împotriva petelor roșii și galbene ale pielii. De aceea textura cremelor CC este diferită de cea a cremelor BB. Este foarte important să nu le potrivim tenului gras sau celui problematic.   

Cremele DD

„Daily defense” sau „dynamic do-all” („apărarea de zi cu zi” sau „meșter în toate”), așa sunt poziționate cremele cu abrevierea DD. Ele îngrijesc, protejează și uniformizează tenul. Acest tip de cremă protejează foarte bine pielea de razele solare, dar se potrivește mai bine pentru pielea în curs de îmbătrânire.

Cremele EE

„Extra Exfoliatin” (exfolierea suplimentară/extra) sau cremele EE reînnoiesc și exfoliază tenul de celulele moarte ale pielii, protejează de razele solare, dă efect de strălucire și o nuanță ușoară. Această cremă se potrivește deținătoarelor tenului mat și celor care suferă de apariția punctelor negre. Cu toate acestea, crema EE nu este potrivită pentru a fi folosită des și persoanelor cu ten sensibil.

Cremele PP

„Pink perfect” („perfecțiunea roz”) este o bază pentru machiaj. Crema se descurcă foarte bine cu iregularitățile pielii, face tenul perfect și îndreaptă ridurile. Ca rezultat – avem un ten neted și nivelat. Cremele PP se potrivesc oricărui tip de piele, dar nu se folosesc ca produs independent. După acestea este nevoie să aplicăm un fond de ten. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.4369475841522