Septembrie 23, 2020
Există prietenie adevărată? Ce crede Cornelia Ștefaneț
Prietenia poate fi ceva relativ în contextul vremurilor, pe care le trăim. Statutul, atitudinea, succesul pe care îl avem, sint doar câteva criterii care pot trezi invidia și, respectiv, distruge o prietenie. Asta sugerează și interpreta Cornelia Ștefăneț într-o postare pe Instagram.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

"Există oare prietenie adevărată? Atât de multe ori m-am ars din această cauză, în special, în acest an, încât cu greu pot afirma că există, dar, totodată, vreau să cred că, dincolo de toate, oamenii pot fi sinceri, deschiși, adevărați, devotați.

Știți când? Doar atunci când prietenesc sincer, cu inima și cu mintea deschisă. Fără a se conduce după un oarecare interes, de numărul de followers sau numărul de vizualizări pe rețelele de socializare, platforme, care mai induc în eroare societatea, de altfel", a scris Cornelia pe pagina sa de Instagram. 

Cu siguranță postarea e un apropo pentru cineva și o dovadă că interpreta simte o dezamăgire. Ce-i drept, în ultima perioadă ea a fost mai rezervată în ceea ce privește postările despre viața ei dincolo de scenă, semn că a tras niște concluzii în urma experiențelor trăite.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.88208532333374