August 11, 2016
Exerciții pe care le poți face la birou
Exerciţiile fizice la birou elimină tensiunea de la nivelul coloanei, relaxează muşchii, activează circulaţia sanguină şi previne senzaţia de picioare umflate.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Sedentarismul de la locul de muncă duce, în timp, la obezitate, boli cardiace ÅŸi la probleme la nivelul coloanei. Pentru a preveni aceste afecÅ£iuni este indicat ca într-o pauză de 10 minute să faci câteva miÅŸcări de dezmorÅ£ire a corpului. ExerciÅ£iile fizice la birou elimină tensiunea de la nivelul coloanei, relaxează muÅŸchii, activează circulaÅ£ia sanguină ÅŸi previne senzaÅ£ia de picioare umflate.

GăseÈ™te posibilitatea de a face pause cît mai des.

 La fiecare două ore ridică-te de la birou fă câÅ£iva paÅŸi ÅŸi respiră adânc, de preferat în aer liber sau în faÅ£a unei ferestre.

 

Este recomandat ca fiecare exerciÅ£iu să fie repetat de câte 12 ori. PoÅ£i efectua una-trei serii de exerciÅ£ii, în funcÅ£ie de condiÅ£ia fizică ÅŸi de starea de sănătate.

AÅŸezată pe scaun, cu spatele drept ÅŸi cu mâinile sprijinite pe scaun, întinde piciorul stâng. Repetă exerciÅ£iul ÅŸi pentru piciorul drept.

 

AÅŸezată pe marginea scaunului, cu spatele drept ÅŸi cu braÅ£ele ridicate, apleacă-te de la jumătate, astfel încât să atingi cu palmele vârful picioarelor.

Cu picioarele depărtate, spatele drept ÅŸi braÅ£ele ridicate, apleacă-te până când prinzi cu palmele scaunul.

Iată câteva exerciÈ›ii simple care te vor ajuta să depășeÈ™ti starea de oboseală durerile lombare È™i senzaÈ›ia de picioare umflate pe parcursul zilei.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.096381187439