Mai 21, 2020
Eva Mendes s-a lăsat machiată de copiii ei. Rezultatul te lasă fără cuvinte!
Eva Mendes nu împărtășește multe detalii din viața ei privată alături de soțul ei Ryan Gosling și cele două fiice ale lor. În carantină, actrița a făcut însă o excepție. Vedeta a postat recent mai multe fotografii în care apare machiată cu toate culorile. Pe fața ei abia dacă se mai poate vedea vreo bucată de piele nemachiată.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Eva Mendes a postat pe contul ei de pe o rețea de socializare câteva fotografii în care apare cu un machiaj haotic. Vedeta are toată fața fardată în culori îndrăznețe. Actrița s-a alăsat pe mâna celor două stiliste din casă, fiicele ei Esmeralda și Amada. Iar rezultatul a fost aprobat de sute de mii de urmăritori ai vedelei. Printre cei care au apreciat make-up-up a fost și actrița Salma Hayek. 

Se pare că fetițele Evei Mendes le place mult pictura. În aprilie, actrița a împărtășit cu fanii un portret al ei pe care l-a desenat una dintre fiicele sale. ”Da, da. Aceasta sunt eu. E un portret făcut de fata mea. Nu, nu am devenit brutăreasă sau bucătareasă în carantină. Nu am mai văzut o sală de gimnastică de două luni. Am încercat doar să fiu o mamă distractivă.”, a spus atunci actrița. 

 

                                                                              

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 3.051860332489