Iunie 09, 2023
Eva Longoria, despre Victoria Beckham: „E cea mai amuzantă persoană și cea mai loială prietenă” Sunt de nedespărțit de 15 ani
Eva Longoria și Victoria Beckham s-au cunoscut în urmă cu 15 ani, iar de atunci sunt de nedespărțit, după cum a dezvăluit chiar actrița în vârstă de 48 de ani.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În cadrul unui interviu acordat pentru ITV, Eva Longoria a vorbit despre prietenia cu Victoria Beckham.

Astfel, într-o discuție cu Ross King, actrița a descris-o pe Victoria Beckham ca fiind „cea mai loială prietenă pe care și-ar dori-o cineva și cea mai amuzantă ființă umană”, scrie peroz.ro

Eva Longoria și Victoria Beckham 

Ea a dezvăluit, de asemenea, că relația de prietenie dintre eele a început în 2007, când Victoria s-a mutat în Los Angeles cu soțul ei, cu David Beckham, care evolua atunci la LA Galaxy.

Eva Longoria catches up with her bestie Victoria Beckham over coffee and PJs

Astfel, de la discuții despre modă și de la mersul împreună la meciurile pe care le avea David, cele două au ajuns să aibă o legătură unică, care s-a dezvoltat odată cu trecerea anilor.

„N-am avut o relație până când ei nu s-au mutat în Los Angeles, iar David a început să joace la LA Galaxy. Atunci am început să merg la multe meciuri cu Victoria. Eram de nedespărțit. Vorbesc serios, este o femeie amuzantă, simpatică, blândă și loială”, a declarat actrița, potrivit Daily Mail.

The Surprising Friendship Between Eva Longoria And Victoria Beckham

Totodată, relația lor de prietenie este atât de puternică încât Eva a ales-o pe Victoria să-i realizeze rochia de mireasă pe care a purtat-o când s-a căsătorit cu Jose Baston, în 2016 și i-a fost chiar și domnișoară de onoare.

De asemenea, Eva este nașa fiicei Victoriei, a lui Harper, care a fost botezată în 2019 și pe care actrița o descrie ca fiind o „domnișoară simpatică, frumoasă și blândă”. 

Victoria Beckham a vorbit despre dieta ei

În vârstă de 48 de ani, creatoarea de modă s-a plâns de faptul că soțul ei a făcut să pară extrem de plictisitoare dieta ei. Totodată, ea a dezvăluit că include în dietă „grăsimi sănătoase” și deseori urmează cure de detoxifiere, în cadrul cărora renunță complet la consumul de alcool.

„Vorbesc serios, felul în care s-a exprimat a făcut să sune foarte plictisitor. Dar nu. Ceea ce a vrut să spună a fost că nu a întâlnit pe nimeni care să fie atât de disciplinat în ceea ce privește alimentația”, a dezvăluit ea, potrivit Daily Mail.

„Consum multe alimente bogate în grăsimi sănătoase: pește, avocado, nuci. Beau alcool, însă uneori mă abțin. Încerc să fac cure de detoxifiere de 3-6 luni, timp în care nu beau. Sunt un pic cam exagerată în tot ceea ce fac, indiferent că vorbim de alimentație, spor ori consum de alcool sau nu.”, a explicat Victoria.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.70444464683533