Decembrie 04, 2020
Eva Longoria, atentă la alimentația copilului ei. Ce sfaturi le dă mamelor
Eva Longoria, 45 de ani, cea mai fericită mămică din lume. Actrița a postat recent o fotografie alături de fiul ei Santiago, de doi ani. Ea le sfătuiește pe toate mămicile din lume să fie atente la alimentația copiilor în primii ani de viață pentru că acest lucru este foarte important pentru dezvoltarea lor.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Implicată în campania umanitară ”No Kid Hungry” care are ca scop strângerea de provizii alimentare pentru orfanii și copiii din familiile nevoiașe din SUA, Eva Longoria a postat o fotografie alături de fiul ei Santiago, de doi anișori.

Longoria a punctat că o alimentație bazată pe fast food nu are cum să asigure necesarul de proteine și nutrienți vitali pentru organismul unui copil în creștere. Ea a explicat cât de mult se ”luptă” cu Santiago să bea lapte, să mănânce crudități și să bea suc de portocale după ce își mănâncă cerealele de dimineață.

Actrița povestește că se trezește noaptea când îi vine în minte gândul că Santiago nu și-a mâncat banana sau a uitat să îi dea să mănânce pasta de crudități la prânz.

Eva Longoria este măritată cu afaceristul Jose Baston din anul 2016. Ea a mai fost măritată cu Tony Parker în perioada 2007-2011 și Tyler Christopher din 2002 până în 2004. Actrița care are o înălțime de doar 1,57 metri și-a început cariera în 2000. În ultimii zece ani ea a povestit de nenumărate ori că cel mai mare of al ei este că nu a devenit mamă mai devreme. Ea are o avere estimată la peste 85 de milioane de dolari.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.57662105560303