Ianuarie 05, 2021
Emma Stone este însărcinată. Paparazzi au divulgat secretul actriței
Veste mare în showbizul internațional! Emma Stone este însărcinată. Informația a fost confirmată de apropiați ai vedetei pentru revista People. Chiar și așa, pozele cu burtica de gravidă vorbesc de la sine.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Emma Stone este cunoscută pentru atitudinea discretă și și-a menținut mereu viața personală privată. Actrița nu s-a grăbit nici să confirme căsătoria cu iubitul ei Dave McCary. În luna iulie a anului 2020 au apărut primele zvonuri legate de căsătoria lor secretă din timpul pandemiei de coronavirus. Cu toate acestea, până acum nu a apărut o confirmare oficială din partea cuplului, singura dovadă fiind totuși o apariție alături de buna ei prietenă Reese Witherspoon într-o emisiune de pe canalul ei de YouTube. În cadrul interviului, fanii au observat că de pe degetul vedetei lipsește inelul de logodnă, fiind înlocuit cu un altul care seamănă foarte bine cu o verighetă. 

De această dată nu mai există niciun dubiu legat de faptul că Emma Stone trece prin cea mai specială perioadă din viața ei. Paparazzii au surprins-o pe actriță pe străzile din Los Angeles alături de o prietenă, lăsând la vedere burtica de gravidă în toată splendoarea ei. Într-o ținută sport, cu ochelari de soare și șapcă în cap, Emma Stone nu a uitat nici de regulile impuse de autorități, fiind cu masca pe față. Apropiați ai cuplului au declarat că aceasta nu doar că este fericită în ipostaza de graviduță, dar și de cea de femeie căsătorită. 

Emma Stone și Dave McCary formează un cuplu din anul 2017, iar după doi ani de relație, cei doi au hotărât să facă pasul cel mare. Actrița a postat în 2019 o imagine pe rețelele de socializare în care își arată mândră inelul de logodnă. Imaginea este însoțită doar de un emoji în formă de inimă.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.1371417045593