Octombrie 12, 2022
Elena Băsescu are un nou iubit. Cine este milionarul alături de care a fost surprinsă
Elena Băsescu are un nou iubit, fiind pentru prima oară de la separarea de Cătălin Gheorghe, alias „Tomată”, când fiica fostului președinte a fost surprinsă în compania unui alt bărbat. Iată cine este cel care i-a furat inima!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Elena Băsescu are un nou iubit, fiind pentru prima oară când se afișează în compania unui bărbat după despărțirea de Cătălin Gheorghe, tatăl fiicei sale Anastasia (4 ani), în urmă cu mai bine de trei ani. Fiica fostului președinte Traian Băsescu a fost căsătorită cu Bogdan Ionescu, supranumit Syda, căruia i-a dăruit doi copii, Sofia Anais (9 ani) şi Traian (7 ani și jumătate). Cei doi au pornit pe drumuri separate în urmă cu cinci ani. Iată însă că, se pare, Elena Băsescu și-a refăcut viața alături de un bărbat cunoscut în mediul politic și de afaceri.

După separarea de Cătălin Gheorghe, în urmă cu mai bine de trei ani, Elena Băsescu nu a mai fost văzută în compania niciunui bărbat până recent, dar iată că fiica fostului președinte Traian Băsescu are un nou iubit, alături de care nu s-a sfiit să se afișeze. Aceasta a fost surprinsă recent, de către paparazzii Cancan, într-o ipostază care nu prea lasă loc îndoielilor.

Cei doi îndrăgostiți au luat masa împreună într-un restaurant din nordul Bucureștiului, unde, aflați în compania prietenilor, nu s-au ferit de ochii curioșilor, sărutându-se și îmbrățișându-se, notează sursa citată. La final, spre miezul nopții Elena Băsescu și noul ei iubit au plecat acasă împreună, cu mașina ei.

elena-basescu-si-catalin-tomata-impreuna-la-doi-ani-de-la-despartire-1-1024x1024-1

elena-basescu-iubit-2

elena-basescu-iubit-1

Cine este noul iubit al Elenei Băsescu

Bărbatul care i-a furat inima Elenei Băsesecu se numește George Stanciu, cunoscut și ca „Mardare” în mediul politic și de afaceri, și este fost consilier în Consiliul Local al Municipiului Ploiești. Chiar dacă este mai puțin cunoscut publicului larg, George Stanciu a avut relații cu mai multe doamne și domnișoare de cunoscute în lumea mondenă. Din păcate, în aceste moment statutul său matrimonial nu este tocmai cel mai fericit pentru EBA, deoarece George Stanciu pare că ar fi căsătorit. Ruptura dintre afacerist și cea de a doua soție s-ar fi produs după ce George Stanciu s-a îndrăgostit de Elena Băsescu, mai scrie sursa citată. Cel mai probabil că este o chestiune de timp până când se va pronunța divorțul și oficial.

Și Elena Băsescu are la activ două relații eșuate – cea cu Bogdan Ionescu, zis Syda, de care a divorțat în 2016, după doar patru ani de căsnicie și cea cu Cătălin Gheorghe, supranumit Tomată, de care s-a separat în anul 2019.

baseasca

c_fbbf63e5a750aabdce6ada8b5b086f2f

cununie_elena_basescu_64154100

eba

Sursa - viva.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.735191822052