Decembrie 21, 2022
Eddie Murphy va primi un premiu pentru întreaga carieră la Gala Globurilor de Aur 2023
Actorul american de comedie Eddie Murphy va fi recompensat cu un premiu pentru întreaga carieră luna viitoare la gala Globurilor de Aur, o ceremonie anuală care încearcă să îşi repare reputaţia la Hollywood după un scandal legat de absenţa diversităţii şi a normelor de etică, informează Reuters, citat de Agerpres.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Asociaţia Presei Străine de la Hollywood (HFPA), instituţia care atribuie Globurile de Aur, a anunţat miercuri că Eddie Murphy va primi Cecil B. DeMille Award, un trofeu care celebrează contribuţia deosebită a starului american la dezvoltarea industriei de divertisment.

În vârstă de 61 de ani, actorul Eddie Murphy a făcut parte din echipa emisiunii de satiră şi umor „Saturday Night Live” înainte să obţină roluri principale în filme de mare succes, precum „Beverly Hills Cop”, „The Nutty Professor”, „48 Hours” şi „Dreamgirls”.

Eddie Murphy Says He Plans on Returning to Stand-Up Following Pandemic |  Complex

Printre artiştii recompensaţi în trecut cu acest trofeu onorific se află Oprah Winfrey, Meryl Streep, Sophia Loren, Tom Hanks, Jane Fonda şi Robert De Niro.

Ceremonia de decernare a Globurilor de Aur, care are loc anul acesta în 10 ianuarie, era în trecut un eveniment cu multe staruri, cu o atmosferă relaxată şi mult alcool, care deschidea sezonul premiilor de la Hollywood, însă deocamdată nu se ştie câţi dintre nominalizaţii din acest an vor fi prezenţi la gala din 2023.

Eddie Murphy Ordered To Pay MORE Monthly Support to Mel B After Spice Girl  Made THIS Complaint | Music Times

Reputaţia Globurilor de Aur a fost afectată profund după ce cotidianul Los Angeles Times a publicat în 2021 o anchetă jurnalistică despre practicile HFPA şi care a dezvăluit că această asociaţie de critici de film şi de televiziune nu avea nicio persoană de culoare în rândurile membrilor săi. 

Difuzorul de mulţi ani al galei, NBC, a refuzat să mai transmită ceremonia din 2022, însă acest post TV, deţinut de grupul Comcast, a acceptat să televizeze din nou Golden Globes Awards în 2023, după ce HFPA a implementat o serie de reforme. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.87117552757263