Ianuarie 28, 2020
E oficial! Adriana Ochișanu a divorțat pentru a doua oară
Îndrăgita interpretă autohtonă, Adriana Ochișanu a anunțat că a divorțat oficial. Este pentru a doua oară în viață când interpreta dezleagă relația de căsnicie.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

După ce s-a despărțit de lăutarul Corneliu Botgros, Adriana Ochișanu, și-a găsit liniștea în brațele procurorului Sergiu Zmeu. Alături de acesta, cântăreața de muzică populară a trăit cele mai frumoase clipe de dragoste, a renăscut, a strălucit și s-a simțit de minune.

Dar uite că, viața a fost nemilostivă cu interpreta, iar după un timp cei doi au divorțat. Într-un interviu pe care Adriana Ochișanu l-a acordat, aceasta a anunțat că a divorțat de Sergiu Zmeu de mai bine de un an. Toate actele au fost demult semnate. Acum frumoasa interpretă este din nou liberă. 

 

 

"Vreau sa pun punct aici. O sa vorbesc despre cel de-al doilea divort. Nu voi mai povesti nimic nici despre viata cu Cornel si nici despre cea cu cel de-al doilea fost sot. Un an in urma am divortat oficial. Nu a mers relatia. Atat. Avem o fetita impreuna, avem grija de ea si mergem inainte.”, a spus Adriana Ochișanu.

 

 

Amintim că, interpreta de muzică populară Adriana Ochișanu s-a căsătorit cu Sergiu Zmeu în toamna anului 2016. Cei doi au împreună o fetiță pe numele Mihaela. Fetița a apărut pe lume pe 16 februarie 2017. Iar curând va împlini trei anișori. 

 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.9190828800201