Iulie 06, 2018
După șapte sezoane de Vocea României, Loredana părăsește scaunul de jurat
După șapte sezoane în care a antrenat cele mai bune voci, Loredana Groza părăsește scaunul de jurat al concursului „Vocea Româniie”. Anunțul a fost făcut de Pro TV, dezvăluind și cine îi va ocupa locul în cel de-al 8-lea sezon al show-ului.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Astfel, cunoscuta interpretă din România în vârstă de 31 de ani, Andra, va fi cea de-a patra antrenoare. 

„Vocea României este o provocare imensă pentru mine. Muzica este pur şi simplu viaţa mea, este pasiunea mea şi în acelaşi timp profesia mea de 18 ani. Să descopăr voci deosebite, să ajut concurenţii din echipa mea să evolueze şi unul dintre aceştia să câştige marele trofeu, reprezintă prioritatea mea în acest show. Abia aştept să ajung pe scaunul de antrenor şi să apăs butonul pentru cele mai bune voci din sezonul 8”, a declarat Andra, care face parte şi din juriile altor două mari emisiuni ale postului, „Românii au talent” şi „Vocea României Junior“.

După şapte sezoane în care nu a reuşit să câştige niciun trofeu, Loredana ar fi decis să renunţe la proiect şi să se concentreze pe cele proprii, printre care şcoala ei de muzică, spectacolele şi musicalul „Mamma Mia”, scrie adevarul.ro.

Andra este a doua prezenţă feminină nouă din juriul „Vocea României”, după ce producătorii au selectat-o și pe cântăreaţa Irina Rimes (26 de ani), care devine şi cea mai tânără antrenoare. Odată cu noile schimbări făcute de Pro TV, Smiley rămâne singurul antrenor din formula originală care încă este în proiect.

Cântăreţul a ieşit învingător de două ori, în primul sezon cu Ştefan Stan şi în sezonul şapte cu Ana Munteanu. În juriul noului sezon „Vocea României” rămâne şi Tudor Chirilă, care l-a înlocuit în 2014 pe Horia Brenciu şi a înregistrat cele mai multe victorii, cu Tiberiu Albu, Cristina Bălan şi Teodora Baciu. Adi Despot, care a ocupat un scaun în sezonul 7, nu va mai face aşadar parte din proiectul postului. 

Andra este unul dintre cei mai iubiţi şi premiaţi artişti din România, cu o carieră de aproape 20 de ani în muzică.

 

 

zugo.md



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.68063640594482