Mai 22, 2020
După despărțirea de soț, Andreea Bălan apare goală alături de un bărbat misterios.
Cântăreața din România Andreea Bălan surprinde pe toți din nou după despărțirea de George Burcea! Artist s-a lăsat filmată goală alături de un tânăr misterios. Este vorba despre câteva secvențe pentru cel mai nou videoclip al vedetei.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

După despărșirea de soț, Andreea Bălan se concentrează pe cele două fetițe și pe cariera ei muzicală, motiv pentru care cântăreața a lucreauă intens la noile ei clipuri. Cânăreața a înregistrat recent o nouă melodie, ”Am crezut în basme”, pentru care a filmat deja și un videoclip incitant, pe care Andreea urmează să îl lanseze în data de 26 mai.  

Andreea Bălan a lansat astăzi teaser-ul piesei, despre care a afirmat recent că e o melodie de suflet, o melodie despre ea, despre iubire si despre basme. Clipul s-a filmat în urmă cu o săptămână, iar tematica este una extrem de specială.

În unele cadre, artista de 35 de ani este îmbrăcată doar într-o pereche de jeanși, iar sânii îi sunt acoperiți de părul lung de la o perucă. În același videoclip apare și un bărbat misterios, iar piesa are un mesaj foarte puternic. 

                                         

Andreea Bălan și George Burcea s-au despărțit în urmă cu patru luni. Artista nu are un iubit în prezent și spune că nici nu se gândește să-și refacă viața amoroasă cât de curând.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.76048874855042