Ianuarie 19, 2021
Dolly Parton, ședință foto sexy la 75 de ani. ”Sânii mei arată la fel ca în tinerețe”
Dolly Parton este fenomenală! Americanca născută în Locust Ridge, Tennessee, care astăzi împlinește 75 de ani, a pozat pentru celebra revistă PlayBoy, așa cum o făcea pe vremea. În luna martie a anului trecut, ea și-a exprimat dorința că ar vrea să participle la o sesiune foto pentru această publicație, menționând că sânii ei arată exact ca în tinerețe.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Vorba ceea: Ai grijă ce-ți dorești că s-ar putea îndeplini. Ei bine, conducerea revistei a contactat-o și i-a propus să intre în studioul foto şi să pozeze în lenjerie intimă, aşa cum o făcea pe vremea când nu avea decât 32 de ani şi era una dintre cele mai sexy artiste din lume.

Dolly Parton a redeschis subiectul şedinţei foto sexy, la scurt timp după ce a dezvăluit pe pagina ei de Instagram că a donat aproape un milion de dolari în activitatea de cercetare anti-COVID-19 a laboratoarelor Moderna, care au produs vaccinul care are o eficienţă de 95% în combaterea bolii.

Potrivit TMZ, în ultimii 20 de ani Parton s-a dedicat 100% acţiunilor de binefacere şi a înfiinţat mai multe organizaţii non-guvernamentale prin intermediul cărora îi ajută pe copiii din familiile nevoiaşe să meargă la studii, face evenimente caritabile pentru cazurile sociale disperate şi se implică activ în comunităţile sărace de pe teritoriul SUA. Nu se ştie exact pentru ce sumă va accepta Dolly să renunţe iar la haine, dar banii vor pleca în mod cert către una dintre organizaţiile ei caritabile. Ea nu este cea mai bătrână vedetă care apare pe coperta Playboy; onoarea aceasta îi revine Victoriei Valentino care a pozat la 77 de ani.

Dolly Parton are o avere de peste 500 de milioane de dolari, este măritată din 1966 cu Carl Thomas Dean şi nu are copii care să o certe pentru îndrăzneală.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.68944573402405