Septembrie 07, 2018
Doliu la Hollywood! Află ce actor celebru a decedat
Cel mai faimos actor al filmelor de acțiune de la Hollywood, Burt Reynolds, s-a stins din viața, joi seara, în Los Angeles.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Celebrul actor american s-a stins din viața pe data de 6 septembrie 2018. Actorul avea probleme de inimă. Starul hollywoodian a decedat într-un spital din Florida, în urma unui atac de cord. Toate problemele i s-au început încă din anii 80, după ce actorul trecuse printr-ul accident rutier, în urma căruia, şi-a rupt maxilarul. După acest accident, celebritatea începuse să consume somniferul Halcion, care i-a provocat dependență. Consumul acestui somnifer i-a creat actorului probleme serioase cu inima. În anul 2010, el a suferit o operaţie de bypass coronarian. Cu regret, inima actorului nu a mai rezistat și el s-a stins din viață la vârsta de 82 de ani. 
 

 

Burt Reynolds s-a născut pe 11 februarie 1936 în Georgia. A visat să devină sportiv de performanţă,  jucat fotbal dar a suferit de un accident, care l-a împiedicat să continue această carieră. Mai apoi urmase cariera actoricească.  Primul său rol mai mare a fost în serialul NBC „Western Riverboat” din 1958. Burt Reynolds a fost considerat unul dintre sex simbolurile anilor 60-70. 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.95524168014526