Mai 25, 2017
Doina Ciobanu la Cannes: Mă bucur că sunt tot mai puține ținute „Couture Traditionnelle”
O moldoveancă a fost invitata unui „After Party” organizat în cea de-a 8-a zi a Festivalului de la Cannes alături de mai multe celebrități. Este vorba de unul din cele mai așteptate evenimente organizate de un brand de bijuterii.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Modelul, Doina Ciobanu a reprezentat brandul „Dior” la GRISOGONO Cannes Party. Intervievată, Doina a povestit impresiile ei despre acest eveniment: „GRISOGONO este o mare familie și am colaborat mult împreună, iar din acest motiv am o mare plăcere să particip la evenimentele organizate de ei.”

De asemenea, fashion bloggerița a adăugat că:„ Festivalul de la Cannes nu este doar despre film, dar și despre fashion. Mă bucur să văd că în fiecare an la acest festival sunt tot mai puține ținute „Couture Traditionnelle”. Anul acesta, de exemplu, mi-a atras atenția apariția lui Kendall Jenner când a combinat ciorapii sport cu pantofi.”

La același eveniment au participat și celebrități printre care și Naomi Campbell, Lindsay Lohan, Rita Ora, Paris Hilton, Isabel Goulard, Cara Delevigne ș. a.

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.67375349998474