Decembrie 25, 2018
Doi membri din Brio Sonores au debutat pe scena Teatrului Național de Operă și Balet "Maria Bieșu"
În acest weekend am avut parte de emoții de nedescris. Pe scena Teatrului Național de Operă și Balet "Maria Bieșu", au evoluat doi soliști din formația Brio Sonores.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În ajunul sărbătorilor de iarnă, echipa Teatrului Național de Operă și Balet "Maria Bieșu", ne-a pregătit un spectacol de zile mari. Ei au montat superba operă "Evghenii Oneghin", compusă de monumentalul compozitor rus - Piotr Ceaikovski.

Pe scenă au evoluat artiști ai poporului - Valeriu Cojocaru, Boris Materinco, Vladimir Zaklikovski. A interpretat rolul central feminin tânăra cântăreață de operă, Anastasia Cușnir. Rolurile principale au fost interpretate de doi soliști din formația Brio Sonores. Dumitru Mîțu a jucat rolul lui Vladimir Lenski, iar Veaceslav Timofti l-a interpretat pe Evghenii Oneghin.

Cei doi au fost excelenți, au demonstrat lumii întregi cât de talentați sunt, și au emanat o energie de nedescris. Publicul a fost încântat și le-a aplaudat la nesfârșit. 

 

Sincere mulțumiri întregii echipe care au muncit la montarea acestui minunat spectacol! Au fost emoții dar datorită colegilor și spiritului de echipă s-au depășit toate! 
Un Mulțumesc special dirijorului, Dlui Andriy Yurkevych și regizoarei Eleonora Constantinova pentru munca minuțioasă și susținere în acest debut! 
Și desigur un mare MULȚUMESC spectatorilor care au fost într-un număr atît de mare !
- a scris Dumitru Mîțu pe pagina sa de Facebook. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.64118790626526