Mai 24, 2022
Diversitate de culori, forme și modele! Vino la Târgul de covoare la preț de producător! 
Vara e perioada perfectă pentru a ne renova casa. Iar vestea bună e că o putem face la prețuri accesibile! Găsește covoarele, care să se potrivească de minune cu locuința ta, fără a da faliment.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Vino la Târgul de COVOARE la PREȚ de PRODUCĂTOR! 

În zilele de 4 și 5 iunie ești așteptat la Târgul organizat de CEA MAI MARE FABRICA de COVOARE din Europa de EST - COVOARE-UNGHENI!

Fabrica noastra a fost fondata in anul 1980 si a fost semnificativ modernizata dupa privatizare in anul 1998. Astazi noi producem covoare calitatea carora este la nivelul standartelor internationale, liniile de producere sunt dotate cu cele mai performante utilaje. Covoarele noastre sunt comercializate si apreciate in mai multe tari Europene precum si in Statele Unite ale Americii si Japonia.

La Târg vei găsi:

  •  Renumitele covoare - componență 100% lână naturală;
  • Covoare clasice, moderne, pufoase și fără pluș - perfecte pentru încăperi inchise și/sau terasă;
  • Covoare confecționate din materiale reciclate;
  • Reduceri de la 20% pentru colecțiile anterioare și până la 80% pentru zona Outlet. 

În timp ce vei admira diversitatea de culori, forme și modele, picii tăi vor avea parte de surprize extraordinare. În data de 4 iunie se va celebra Ziua Internațională a Copilului.

Gustări delicioase, jocuri interactive, muzică, topogane și multe alte surprize, doar la cel mai așteptat târg al momentului. Și ca evenimentul să fie de neuitat, invitatul special - ADRIAN URSU.

Vino împreună cu întreaga familie pe Calea Ieșilor, 10B. 

AȘA PREȚURI - O SINGURĂ DATĂ ÎN AN!

Detalii: AICI



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.76009917259216