Mai 26, 2023
Dieta extremă a Victoriei Beckham: Mic dejun lichid, multe plante, semințe și patru avocado pe zi
Soțul fostei Posh Spice spune că silfida mamă a patru copii consumă același preparat de peste 25 de ani, iar un amic de-ai ei se jură că n-a văzut-o niciodată mâncând.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Totuși cu ce se hrănește Victoria, de arată ca la 20 de ani când are aproape 50?

Până și ea recunoaște că este foarte pretențioasă în privința mâncării: „Sunt extremă în tot ceea ce fac, fie că e vorba despre alimentație sau antrenamente”. Fostul superstar pop ține detoxifieri de câte 3-6 luni pe an, în care alcoolul este strict interzis, iar meniul zilnic exclude orice aliment preparat cu ulei sau unt, sosurile, carnea roșie și lactatele, scrie okmagazine.ro

„Sunt coșmarul oricărui chef!”, spune pe șleau, iar soțul ei confirmă: „Mănâncă același lucru de 25 de ani! De când o cunosc, consumă doar pește la grătar cu legume făcute la abur”, pune David Beckham punctul pe i.

Dieta Victoria Beckham shutterstock 2075450815 jpg

Și fostul lui coleg, fotbalistul Rio Ferdinand, tocmai ce-a turnat gaz pe foc cu declarația făcută cu numai câteva zile înainte ca Victoria să împlinească 49 de ani: „N-am văzut-o mâncând niciodată nimic!”. Totuși, pe 17 aprilie, când și-a serbat ziua în Miami, am văzut-o cu toții gustând din tortul aniversar. Chiar așa, dulciurile fac oare parte din meniul ei strict?

Mic dejun lichid

Fără cafea sau ceai la prima oră a zilei! Doar trei linguri de oțet de mere băute pe stomacul gol, urmate de o cană mare de apă caldă cu lămâie. După cum a spus în Net-A-Porter, VB adoră și smoothie-urile făcute din mere, kiwi, lămâie, spanac, broccoli și semințe chia, care-i conferă destulă energie pentru un start de zi reușit.

shutterstock 562427524 jpg

Prânz și cină cu și despre plante

Cea mai bogată masă a zilei conține invariabil avocado, fruct pe care-l consumă în cantități considerabile, câte 3-4 în fiecare zi. Iar, la prânz sau cină, somonul și creveții devin irezistibili pentru Posh Spice în combinație cu legumele. Mare devoratoare de verzituri și semințe, Victoria ar fi consumat doar căpșuni și apă minerală pe întreaga durată a Compionatului European de Fotbal din 2004. Și n-ar fi nicio exagerare, având în vedere că a recunoscut singură, în 2009, că a ținut un regim compus doar din fructe de pădure și delicatesa japoneză sashimi!     

Gustări sănătoase

Între mese, Victoria își potolește adesea foamea cu un amestec de semințe combinat cu un Aminos organic, înlocuitorul fără gluten al laptelui de soia. Iar, în ocaziile speciale, cum ar fi ziua ei de naștere, poate mânca chiar și o felie întreagă de tort. Cu condiția să fie făcut integral din felii de pepene roșu și ornat doar cu câteva căpșuni și afine, cum a fost cel de acum cinci ani.     

În vacanțe

Având în vedere că se cazează doar prin resorturi de cinci stele, vedeta reușește să-și impună preferințele alimentare la restaurant și să-și bifeze programul sportiv – compus din exerciții cardio și ridicarea greutăților – în fiecare zi. La Palatul Merano din Italia, de pildă, doamna Beckham s-a delectat cu jeleu din semințe chia și căpșuni, în combinație cu cremă de avocado și zmeură. Iar cina a constat în spanac cu anghinare și fasole verde. Delicios, nu? 

Victoria Beckham



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.49050879478455