Mai 21, 2020
Dezgolită frumos! Heidi Klum a dansat goală în grădină!
AcasăVedeteCelebritățiAmor în carantină! Heidi Klum i-a dansat în sânii goi, soțului în grădină! Amor în carantină! Heidi Klum i-a dansat în sânii goi, soțului în grădină! Comentarii baza_heidi-klum_medalion.jpg Când Heidi Klum defilează aproape goală, soțul, Tom Kaulitz, nu poate rămâne insensibil Când Heidi Klum defilează aproape goală, soțul, Tom Kaulitz, nu poate rămâne insensibil foto: Instagram Citeste tot despre: heidi klum, sanii goi, Tom Kaulitz de Bogdan Nicolai 18 Mai, 2020 - 18:07 Fotomodelul Heidi Klum nu se plictisește deloc în carantina impusă în statul California. Frumoasa vedetă, care locuiește într-o vilă închiriată din Los Angeles cu soțul ei Tom Kaulitz, și-a surprins fanii cu o filmare sexy: a dansat în sânii goi în grădină și a postat înregistrarea pe internet.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Fotomodelul german Heidi Klum, în vârstă de 46 de ani, a profitat de vremea frumoasă și a petrecut o după-amiază de weekend în foișorul din grădina vilei închiriate în însoritul Los Angeles. Copiii: Helene, 16 ani, Henry, 14 ani, Johan, 13 ani, Lou, 10 ani, se află la tatăl lor, cântărețul Seal, așa că cei doi porumbei, care s-au cununat anul trecut, au putut să își facă de cap și să se alinte unul pe altul așa cum le place. Frumoasa vedetă a dansat aproape goală, în grădină pentru soțul ei cu 16 ani mai tânăr.

La finele lunii martie, Klum a aflat că nu are COVID-19 după ce a satat 14 zile închisă în casă cu febră și simptome specifice noului virus. După sperietura trasă, atât ea cât și Tom Kaulitz, care face parte din trupa Tokyo Hotel, au respectat cu sfințenie regulile de carantină și nu au fost văzuți decât foarte rar în public.

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.81904721260071