Mai 05, 2017
Descoperă postările originale de pe Instagram ale vedetelor noastre
Rețelele de socializare sunt luate cu asalt de mic și mare! Iar acolo unde este public sunt și vedetele! Îți prezentăm în continuare câteva postări din Instagram făcute de vedetele autohtone, demne de atenția ta!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

 Fosta prezentatoare TV Cristina Gheiceanu, care duce o viață liniștită în Elveția și-și împărtășește emoțiile în blogul personal, a postat săptămâna trecută o fotografie în care o imită pe interpreta cu renume mondial Adele. Cristina pozează într-o cabină telefonică roșie, asemănătoare celei din videoclipul „Hello” al lui Adele, care a adunat aproape 2 miliarde de vizualizări până acum. „ Hello, it's me ”- și-a semnat Cristina poza, citând primul vers al mult iubitei piese.

 

De curând, interpreta care ne-a reprezentat țara la Eurovision în 2010, împreună cu trupa Sunstroke Project s-a întors dintr-o călătorie din Sankt-Petersburg. Desigur, Olia Tira nu a ratat ocazia de a vizita minunatul oraș. Care au fost pozele rămase ca amintire? Desigur, cele ale uluitoarelor monumente arhitecturale!

 

Dianei Grigor îi plac la nebunie florile, iar asta ne demonstrază și pozele ei:

 

Lifestyle bloggerița Cristina Tabun împărtășeșstee deseori cu fanii săi poze ale unor adevărate minuni gastronomic! Pe una din ele ți-o prezintă și AQUARELLE:

 

Actorul Emilian Crețu nu uită să prezinte sutelor de admiratori personajele în care se deghizează! De ce nu, mai ales când alături mai sunt oameni talentați?!

 

Prezentatoarea TV, designerul fashion și tânăra mămică Lilia Ojovan nu ratează ocazia să promoveze produsele autohtone, iar fotografia de jos este o dovadă:

 

Ce-ar posta un regizor pe Instagram? Desigur, poze de pe platoul de filmare. Descoperiți Sicilia altfel împreună cu Roman Burlaca!

 

Cu toții adorăm animalele de companie, într-atât de mult, încât în unele limbi există denumiri speciale pentru oamenii cărora le plac anumite feluri de animale. Cu siguranță, Nicoleta Nucă nu e o Cat Lady, dar ține la pisica ei sfinx.

 

Își răsfață patrupedul blănos și intepreta de muzică populară Adriana Ochișanu! Cunoaște-l și tu pe Mattiunea!



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.4902400970459