Aprilie 06, 2017
Descoper-o pe Sia altfel
Sia Kate Isobelle Furler este o interpretă australiană, cunoscută publicului larg mai simplu- Sia. Vocea ei profundă, nițel răgușită, senzuală s-a dovedit a fi pe placul multora. Artista are zeci de milioane de fani în lumea întreagă. AQUARELLE a selectat pentru tine cele mai captivante curiozități despre viața acestei artiste memorabile.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

1. Dragostea pentru muzică interpreta a prins-o încă  din copilărie. Sia a crescut într-o familie de muzicanți, iar nașul ei a fost liderul unei trupe rock.

 

2. Compozițiile gingașe și senzuale ale Siei pot fi auzite în filme precum: „Twilight“, „The Great Gatsby“, „Jocurile foamei“ și chiar „The Vampire Diaries“.

 

3. Sia este autoarea pieselor Christinei Aguilera, ale lui Kylie Minogue și Beyonce. Iar compoziția „Diamonds”, scrisă de artistă pentru Rihanna, a devenit un hit și s-a menținut o lungă perioadă de timp în topul diferitor chart-uri. Conform spuselor Siei, ea a scris versurile cîntecului în 14 minute.

 

4. Unul dintre cele mai populare și vizionate videoclipuri în 2014, clipul piesei „Chandelier”, a fost filmat, pe baza faptelor adevărate din viața interpretei. În copilărie, se simțea singură și foarte des, atunci când părinții erau în turnee, ea rămânea acasă singură. Pentru a scrie textul piesei, Sia a avut nevoie de mai puțin de-o oră.

 

5. În continuarea temei despre cea mai de succes piesă,  „Chandelier”. Tânăra gimnastă și dansatoare care s-a filmat în clip, Maddie Ziegler, la momentul filmărilor nu avea nici 12 ani. Apropo, însăși Sia a convins-o pe fată prin intermediul Twitter să apară în clip. Ulterior, Maddy s-a mai filmat în patru video.

 

6. Sia este adepta unui mod de viață sănătos. Ea este vegetariană și practică yoga.

7. Odată, în mass-media s-a strecurat informația că interpreta crede în extratereștri, iar în tinerețe a fost  apărătoarea pamenilod de culoare și a homosexualilor.

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 4.7926435470581