Februarie 02, 2021
Demi Moore neagă că și-ar fi operat fața. Ce explicație are actrița
Demi Moore, în vârstă de 58 de ani, a fost de nerecunoscut la Săptămâna Modei din Paris! Cu pomeţii explodaţi, buzele ţuguiate şi vizibil mărite, fruntea ca de ceară şi o mandibulă sculptată geometric, ea a prezentat colecţia Fendi. Apariţia ei i-a făcut pe mulţi să o certe că şi-a operat faţa.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

”Dacă nu vă place nu vă uitaţi, dar măcar nu aruncaţi cu noroi atunci când nu e cazul”, a replicat dur actriţa, joi, când a citit reacţiile fanilor ei. Demi şi fiica ei, Scout, de 29 de ani, au ignorat restricţiile impuse de pandemie şi situaţia gravă în care se află Franţa din cauza COVID-19 şi au plecat din SUA pentru a participa la Săptămâna Modei. 

Mai nou, Demi a postat o fotografie din camera de hotel, realizată de Cara Delevigne, în care apare cu o mască de silicon pe faţă, atât ea, cât şi Scout. Demi a încercat să explice că transformarea radicală a chipului este cauzată de acest machiaj ”de Hollywood” care îi modifică radical trăsăturile.

Demi a mai fost bănuită că a apelat la bisturiu în 2007 pentru rolul din ”Îngerii lui Charlie”, când ar fi cheltuit pe tratamentele de întinerire 250.000 de dolari, dar şi atunci, ca şi acum, a negat cu vehemenţă.

Demi Moore, cu o avere de peste 200 de milioane de dolari, face parte din categoria starurilor care nu acceptă să fie acuzate că au apelat la chirurgia plastică. Din această categorie le menţionăm pe Jennifer Aniston, Jennifer Lopez, Salma Hayek şi Renee Zellweger.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.65103387832642