Septembrie 06, 2021
Demi Moore are iubit tinerel? Uite cum a fost surprinsă diva
Demi Moore a avut parte de o zi superbă, la pas prin Veneţia, însoţită de un tânăr misterios. Fotografii nu au putut rata scena și au mortalizat-o așa cum au știut mai bine.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Din fotografii se înțelege că diva, în vârstă de 58 de ani, se află într-o formă fizică de zile mari. De altfel, Demi Moore a fost mereu o apariție. În timpul plimbării prin Veneția cu acel tinerel, actrița ales o salopetă cu pantaloni scurți, care îi flatau silueta adolescentină, asortată cu un blazer alb, geantă mică la fel albă, o pereche de saboți de culoarea mentei. Și-a lăsat părul lung și bine întins pe spate, iar ochii și i-a acoperit cu o pereche de ochelari. Vedeta s-a simţit grozav, adeseori fiind surprinsă râzând cu gura până la urechi. 

Tânărul blond alături de care s-a plimbat era şi el îmbrăcat casual, într-o ţinută estivală, deschisă la culoare. Cei doi au luat prânzul în romanticul oraş, iar tânărul o privea cu mare interes pe celebra actriţă. 

S-ar putea ca tinerelul să fie doar un simplu prieten de-al lui Demi. Indiferent ce este între cei doi, cert este că au reușit să atragă atenția publică. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0280385017395