Martie 21, 2023
Demi Moore a publicat imagini de la aniversarea lui Bruce Willis: "Te iubesc"
Familia lui Bruce Willis l-a sărbătorit, duminică, la împlinirea vârstei de 68 de ani. Pe Instagram, Demi Moore a publicat un videoclip de la petrecere, la o lună după ce actorul a fost diagnosticat cu demenţă frontotemporală.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Căsătoriţi din 1987 până în 2000, Demi Moore şi Bruce Willis au trei fiice: Rumer, Scout şi Tallulah. Cea mai mică a vorbit şi despre boala tatălui ei pe reţelele de socializare: „Aceasta zi nu este neapărat uşoară (…) durerea noastră este cea care arată profunzimea dragostei pe care o avem pentru cineva. Aşa că încerc să le salut pe amândouă astăzi”, scrie G4media.

„Durerea este un preţ pe care voi fi mereu dispusă să-l plătesc pentru a simţi o astfel de iubire”, a scris ea alături de o fotografie în care apare în copilărie, dormind pe umerii tatălui ei.

Emma Heming Willis, care s-a căsătorit cu actorul în 2009 şi cu care are două fiice (Mabel şi Evelyn), a postat şi ea mesaje pe reţelele de socializare. În special un videoclip în care le mulţumeşte fanilor: „Am momente de tristeţe, în fiecare zi. De durere în fiecare zi. Şi chiar o simt astăzi, de ziua lui”.

La începutul anului trecut, Bruce Willis şi-a anunţat sfârşitul carierei de actor dezvăluind că are afazie, o boală degenerativă care afectează abilităţile cognitive. Luna trecută, a fost dezvăluit diagnosticul, demenţă frontotemporală.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.71940445899963