Octombrie 01, 2020
De ce s-a retras Tany Vander din muzică?
Deja de câțiva ani Tany Vander nu mai apare pe scenă. Este, în schimb, foarte activă pe Instagram și are în comunitatea ei aproape 96 de mii de persoane. În timpul unei runde de întrebări-răspunsuri cu urmăritorii săi, Tania a explicat de ce s-a lăsat de muzică.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

"Cred că omul trebuie să-și urmeze, în primul rând, calea inimii și dacă tu nu mai primesti satisfacția ceea euforică de la ceea ce faci, înseamnă că trebuie să schimbi direcția", a spus Tany Vander intr-un story pe Instagram.

Ea a continuat că toate sărbătorile le petrecea pe scenă și se dedica publicului, ignorând astfel familia sau iubitul. Într-un moment însă a înțeles că pierde momente prețioase.

Tany a mai povestit că în timpul unui concert a observat un grup de oameni la o masă care se distrau copios. "În acel moment mi-am dat seama că îmi doresc să fiu în locul lor și să-mi permit să chem pe cineva să-mi cânte și să mă distreze pe mine, dar nu să distrez eu pe cineva", a subliniat bruneta.

În acea perioadă Tany Vander cânta alături de Dan Balan hitul Lendo Calendo, care a înnebunit mapamondul. Ulterior, a avut o discuție cu faimosul interpret și încet-încet s-a retras de pe scenă. 

De câțiva ani, Tany Vander s-a specializat în nutriție, dezvoltându-și o afacere în acest domeniu. Acum un an s-a căsătorit cu Vasili Lungo, iar la scurt timp a născut un băiețel. Focoasa brunetă a divorțat de antrenorul de fitness, Nikita Iarmolenko în 2014, după doi ani de mariaj. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.1266467571259