Septembrie 02, 2021
De ce o diferență considerabilă de vârstă între parteneri se poate dovedi a fi extrem de benefică pe

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Relațiile cu diferențe de vârstă, considerate un subiect fierbinte

De îndată ce publicul află despre un nou cuplu de vedete cu o diferență considerabilă de vârstă, devine imediat subiectul principal în presă, ceea ce demonstrează destul de clar că există un stigmat în societate. Acest fapt a fost demonstrat în cadrul unui studiu, se arată pe BrightSide, în care participanții au evaluat diverse perechi - cuplurile cu diferențe mari de vârstă între parteneri au obținut cele mai mici scoruri.

Judecați diferit

Atunci când femeia este mai în vârstă într-o relație, de obicei primește mai multe critici, spre deosebire de parteneriatele amoroase în care bărbatul are mai mulți ani decât ea. Psihologii au observat că femeile sunt numite deseori "profitoare" dacă sunt mai tinere decât partenerii, în timp ce bărbații cu vârste mai mici decât jumătățile lor sunt lăudați pentru acest fapt, cei din jur considerând că este o realizare că au reușit să cucerească o femeie mai matură. 

Fericirea este cea mai importantă

Un aspect mult mai important decât diferența de vârstă într-un parteneriat amoros îl reprezintă fericirea și împlinirea, susțin experții. Conform unei cercetări, atât bărbații, cât și femeile, sunt foarte mulțumiți de partenerii lor mai tineri, cel puțin la începutul relației. De asemenea, specialiștii susțin că femeile care iubesc bărbați mai tineri se simt mai încrezătoare și sunt mult mai active.

Cum îți dai seama că va funcționa?

Nu există un răspuns universal pentru că fiecare cuplu este unic în felul său. Cu toate acesea, există câteva modalități prin care poți să îți dai seama dacă o relație în care partenerii au o diferență de vârstă mare va funcționa.

Spre exemplu, cei doi trebuie să aibă interese și subiecte comune. Interesant este și faptul că cercetătorii consideră că nu este importantă vârsta reală, cea din buletin, ci mai degrabă vârsta pe care o resimte fiecare persoană în parte. Poți să ai 40 de ani, dar să te simți ca la 20.

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.65914797782898