Ianuarie 18, 2022
David Beckham și-a sărutat din nou fiica pe buze. Ce spun psihologii
Fiica fotbalistului crește văzând cu ochii și totuși, David nu se lasă de obiceiul său de a o săruta pe gură. Nici Harper, în vârstă de 10 ani, nu pare a fi deranjată de asta.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

David Beckham și-a indignat din nou urmăritorii de pe Instagram, după ce recent a postat o nouă fotografie în care își săruta fiica de 10 ani pe buze. Criticat și anterior, fotbalistul nu pare să țină cont de parerea internauților, care cred că gestul făcut de el în repetate rânduri nu este unul sănătos.

În timp ce unii sunt de părerea că este normal ca o mamă sau un tată să-și sărute copilul căruia i-a dat viață, alții văd un context sexual în acest sărut nevinovat.

Ce spun psihologii

Un sarut scurt pe buze, de la parinti, poate crea confuzie. Daca parintele începe să își sărute copiii pe gură atunci când sunt mici, vine automat întrebarea: când te oprești din acest lucru. Concluzia: este un lucru care creează foarte multă confuzie.

Copiii vor crește și nu vor mai fi considerați "copii mici", iar psihologii spun că atunci când ajung la varsta de 5 sau 6 ani, vor deveni conștienți de propriul corp și de propria sexualitate. 

Specialiștii sunt de părere că acest sărut pe gură, oricât ar părea de inofensiv, este suficient pentru a provoca sentimente de confuzie în mintea copilului despre roluri, sentimente și emoții.

Cea mai buna soluție ar fi ca părintele să se oprească, la momentul potrivit, dar nu trebuie să uităm că nu toți copiii se dezvoltă și se maturizează la fel, ceea ce face și mai grea identificarea vârstei potrivite pentru a înceta pupicii dați pe gură.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.46551156044006