Octombrie 12, 2020
Daniela Ciocanu, răsfățată de soarele egiptean
La mijloc de Octombrie multe dintre femei și-au depozitat deja hainele de vară și își gândesc ținute pentru perioada rece. Ei bine, Daniela Ciocanu a tot amânat această activitate, pentru că a avut alte planuri. Frumoasa prezentatoare și-a început săptămâna pe litoralul egiptean.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Daniela a plecat ieri în vacanță cu soțul și fetița ei, Miranda, dar și mamele soților Ciocanu. Astfel, cea mai răsfățată va fi, de această dată cel mai mic membru al familiei. 

Ieri blondina a arătat fanilor camera de hotel, pe care au ales-o, vederea de la balcon. A povestit că înainte de zbor toți au făcut test la coronavirus. Astăzi ne-a arătat și primele pictoriale cu ea în costum de baie. Daniela e demnă de invidie nu doar pentru că a ales o destinație exotică în perioada când majoritatea sunt prinși cu munca, dar și pentru trupul bine sculptat la sală. E sexy de te topești.

Nu este prima dată când prezentatoarea Știrilor Sport de la Jurnal TV alege Egiptul drept destinație de vacanță. Ținând cont de experiențele anterioare, Daniela a precizat că Octombrie este luna cea mai potrivită pentru a sta pe litoralul de acolo. 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.7468407154083